Mainos

Snapchatin käyttäjämäärä laski huhti-kesäkuussa

Snapchat on ilmoittanut aktiivisen käyttäjämääränsä laskeneen huhti-kesäkuussa, kertoo Wall Street Journal. Kyseessä on ensimmäinen kerta sovelluksen historiassa, kun vastaavaa tapahtuu.

Snapchat perustettiin vuonna 2011, ja vuoden 2018 toisella neljänneksellä käyttäjäkuntaansa tähän asti tasaisesti kasvattanut sovellus lähti ensi kertaa laskuun. Aktiivisia käyttäjiä on nyt 2 prosenttia vähemmän kuin alkuvuodesta, käy ilmi Snapin viimeisimmistä tilastoista.

Myös Snapchatin tulevaisuudesta ennustetaan epävarmaa. Sovellus sai hiljattain uuden osaomistajan saudiarabialaisen prinssin Al-Waleed Talalin saatua haltuunsa 2,5 prosenttia Snapin osakkeista 250 miljoonan Yhdysvaltain dollarin sijoitusta vastaan. Sama herra on aiemmin sijoittanut muun muassa Twitteriin. Saudi Arabian mahdollinen, joskin epätodennäköinen, puuttuminen Snapchatin toimintaan sai sijoittajat varuilleen aiheuttaen Snapin kurssiin ylimääräisen notkahduksen.

Viime aikoina muutkin sosiaaliset mediat ovat ajautuneet ahdinkoon esimerkiksi Facebookin käyttäjämäärän käännyttyä laskuun Euroopassa. Nähtäväksi jää, onko kyse laajemmasta trendistä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja