Snapchatin Android-sovellus pantiin uusiksi – pitäisi olla nopeampi ja toimia paremmin

Snapchatin Android-sovellus on rakennettu uusiksi alusta alkaen. Snapchatin edustaja istahti Android Authorityn haastatteluun ja kertoi tilanteesta tarkemmin.

Snapchatin Android-versiota on ohjelmoitu uudelleen vuoden 2018 loppupuolelta alkaen. Nyt uusittu sovellus on julkaistu Play-kaupassa ja sen pitäisi toimia sekä nopeammin että luotettavammin kuin aiemmat julkaisut. Ajatuksena oli, että sovellus pysyisi ulkoisesti muuttumattomana, mutta toimisi huomattavasti sujuvammin.

Android-version ongelmat liittyivät muun muassa Snapchatin sisäiseen kameraan, joka toimi älypuhelimesta riippuen hyvin eri tavalla vaikeuttaen näin muun muassa päivitysten kehittämistä. Nyt kameran toimintaa on saatu yhtenäistettyä, minkä lisäksi sovellusta testataan nyt huomattavasti laajemmalla laiteryhmällä kuin aiemmin.

Snap lupailee, että Snapchatin Android-versio olisi vastedes vähintään samalla viivalla kuin perinteisesti paremmin toiminut iOS-sovellus. Yhtiö vihjaili myös, että päivitykset tulisivat vastaisuudessa lähes samaan aikaan molemmille ohjelmistoille, kun tähän asti iOS on ollut lähes aina viikkoja edellä.

Snapchatin päivitetty Android-versio on nyt ladattavissa Googlen Play-kaupasta. Sovellus on ulkoisesti muuttumaton, mutta sisältä uudistettu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja