Smoky eyes -silmämeikki on syksyn juttu

Vahva smoky eyes -tyylinen silmämeikki on tämän syksyn trendijuttu. Muodikas meikki syntyy rajauskynää ja luomiväriä apuna käyttäen.

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Satu Wertti yllättyi, kun meikkitaiteilija Riia Koivisto kertoi tekevänsä naiselle smoky eyes -tyylisen silmämeikin. Hentoon silmämeikkiin tottunut nainen oli kuitenkin innoissaan, kun meikki oli valmis. Vahva silmämeikki toi Sadun silmät kauniisti esille.

Katso meikkivinkki videolta!

Riia teki silmämeikin rajauskynää ja luomiväriä apuna käyttäen. Luomivärille tehtiin pohjustus käyttämällä rajauskynää. Smoky eyes -tyyppinen silmämeikki viimeisteltiin käyttämällä ruskeaa ja turkoosia luomiväriä. Vahvemmasta silmämeikistä pitävä voi käyttää luomella myös yhtä tummaa luomiväriä.

Uudet meikkivärit Sadulle

Sadun silmämeikissä käytettiin Nivean uutuusluomivärejä, jotka on suunnitellut alusvaatesuunnittelija Chantal Thomass. Sadulle valittiin luomivärikokoelmasta turkoosin ja ruskean sävyt.

Samettisenpehmeä luomiväri sisältää silikonia, joka saa sen levittymään helposti ja kestämään pitkään. Helmiäis- ja väripigmentit korostavat silmien muotoa, antavat kaunista satiinin hohdetta tai luovat intensiivisiä väriefektejä ja dramaattisen ilmeen. Luonnollinen puuteri poistaa rasvaisuuden ja tekee lopputuloksesta kauniin tasaisen. Lue lisää tuotteesta!

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat