SM-liigassa hämmentävä tapahtuma, Pelicansin maalista kaksi eri tuomiota – ”Luulisi, että joku tietäisi, onko se maali vai ei”

Ville Nieminen ihmetteli videotarkistusepisodia:"Luulisi, että joku tietäisi onko se maali vai ei" 2:39
Katso pääkuvan videolta koko Ville Niemisen haastattelu!

Lahden Pelicans haki täydet kolme pistettä Helsingistä, kun se tyrmäsi IFK:n 6-3-lukemin. Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin avauserässä.

IFK oli heti ottelun alussa mennyt 1-0-johtoon Ville Varakkaan osumalla.

Pelicans sai kiekon maaliin, joka päätettiin tarkistaa videolta. Osuma hyväksyttiin, mutta IFK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen haastoi tilanteen. Osumaa katsottiin videolta Pasilan tilannehuoneessa uudemman kerran useita minuutteja, jonka jälkeen maali hylättiin.

Tämänkaltainen tempoilu aiheutti kuohuntaa niin Pelicans-leirissä kuin myös sosiaalisessa mediassa.

– En halunnut oikein kuulla perusteluita (hylkäykseen), kun miljoonan maksoivat ne vehkeet, millä niitä katsotaan. Täällä katsoo kaksi äijää, Pasilassa katsoo kaksi äijää, niin luulisi, että joku tietäisi, onko se maali vai ei. Toki, onhan tämä tosi jännittävää, että hyväksytäänkö se maali vai ei. Nämähän ovat e-sportsin hommia, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen kertoi MTV Urheilulle. 

Sosiaalisessa mediassa valmentajien haaston järkevyyttä kyseenalaistettiin tuomion jälkeen. Uudelleen videolta katsominen tarkoitti itse pelaamiseen usean minuutin tauon.

– Se on hyvä sääntö, että voimme haastaa, haistella ja haistatella. Se ihmetyttää, että miten se oli maali ja sitten ei ollut maali. En tiedä, olisiko meidänkin pitänyt se haastaa vielä, Nieminen pohti.

Katso pääkuvan videolta, mistä syistä Pelicansin huima maalivire Niemisen mielestä johtuu!

 

Lue myös:

    Uusimmat