SM-liigaseuran paras maalintekijä sai lähteä – uusi vahvistus haussa

SM-liigaseura Porin Ässät kertoi purkaneensa Edwin Hedbergin sopimuksen. 

Hedberg ehti tehdä 24 ottelussa yhdeksän maalia ja antaa kaksi maalisyöttöä. Otteet näyttivät hyviltä varsinkin alkukierroksille, mutta ne eivät kuitenkaan kantaneet niin hyvin, että yhteinen taival olisi jatkunut. Ruotsalais-kolumbialainen hyökkääjä istui katsomossakin. 

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula muistutti, että Hedberg hankittiin juuri runkosarjan alkamisen alla, koska hyökkääjistö kaipasi vahvistusta. Hedberg johtaa edelleen Ässien sisäistä maalipörssiä yhdeksällä osumalla.  

– Tietenkin jos joukkueen paras maalintekijä istuu katsomossa, se on merkki siitä, että muilta osin tekeminen ei tyydyttänyt pelaajaa eikä seuraa, Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa. 

– Minä kannan rekrytointivastuullisena tästä vastuun ja tilanne on sikäli akuutti pelaajaliikenteen osalta, että tarvitsemme lisää voimaa hyökkäykseen johtuen akuutista loukkaantumistilanteesta.

Hedberg kommentoi tiedotteessa ratkaisua vähäsanaisesti. 

– Tietenkin on aina surullista, kun asiat menevät näin. Toivon joukkueelle ja kaikille joukkueen jäsenille pelkkää hyvää ja menestystä jatkossa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja