SM-liigan kausi näyttävästi käyntiin MTV Urheilussa – uudistetut verkkosivut ovat julki!

2:16
SM-liigan kausi käynnistyy torstaina 1. lokakuuta. Rauman Lukko lähtee kauteen yhtenä ennakkosuosikkina.

MTV Urheilun verkkosivuilla julkaistiin uudistetut SM-liiga-sivut keskiviikkona. Jatkossa kotimaisen huippujääkiekon ystävä löytää kaikki kuumimmat puheenaiheet ja kiinnostavimmat videot samasta paikasta. 

Uudistettu kokonaisuus käsittää kaikki SM-liiga-sisällöt yhdistävän kokoomasivun, joukkuekohtaiset alasivut sekä kattavat tilastot ja taulukot.

Myös videotarjonta on väkevää. Puhetta herättäneiden tilanteiden lisäksi nähtävillä on muita huippuhetkiä, maalikoosteita ja lehdistötilaisuuksia.

– Jääkiekkouutisointimme on ollut jo vuosien ajan kattavaa sekä monipuolista, mutta verkkosivuillamme astutaan nyt uuteen aikakauteen. Kaikki SM-liigan lyhytvideosisältö löytyy tästä eteenpäin kootusti MTV Urheilun uusitulta SM-liiga-sivustolta, jossa on helposti tarjolla myös olennaisimmat tilastot. Maalikoosteiden, lehdistötilaisuuksien ja huippuhetkien ohella tarjolla on aina ne videosisällöt, joista suomalaiset ottelukierrosten jälkeen puhuvat. Jääkiekon ystävien ei tarvitse enää aprikoida missä SM-liigan uutis- ja videosisältöjen koti on, MTV Urheilun toimituspäällikkö Teemu Niikko toteaa. 

Kausi polkaistaan käyntiin torstaina, kun edellisen mestaruuden voittanut Hämeenlinnan Pallokerho isännöi Oulun Kärppiä. 

C More esittää kaikki SM-liigan kauden ottelut suorina lähetyksinä. Vapaasti katsottavilla tv-kanavilla viikko-ohjelmistoon kuuluvat maanantai-illan uusi Hockey Night: tien päällä -erikoisohjelma, perjantain suora liigaottelu ja lauantain ennakkostudio. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja