Jääkiekon SM-liigan kaikki ottelut suorana myös C Moressa

MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen iloitsee SM-liigan liittymisestä C More -perheeseen 1:01
MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen iloitsee SM-liigan liittymisestä C More -perheeseen

C Moren urheilutarjonta täydentyy jääkiekon SM-liigan kaikilla loppukauden otteluilla.

Suoratoistopalvelussa cmore.fi seurataan jääkiekon SM-liigan kevättä tästä päivästä aina viimeiseen otteluun saakka. C More näyttää suorina lähetyksinä runkosarjan kaksi viimeistä viikkoa sekä kaikki liigakevään pudotuspeliottelut aina finaaleihin asti.

Liigan kotiutuminen C Moreen on seurausta Telia Companyn sekä Bonnier Broadcastingin viime joulukuussa solmimasta yrityskaupasta, johon myös MTV Oy kuuluu.

Telian Liiga-lähetykset liittyvät maaliskuun alussa osaksi C Moren kattavaa jääkiekkotarjontaa jääkiekon MM-kilpailuiden sekä Champions Hockey Leaguen ja Ruotsin liiga SHL:n rinnalle. Telian Liiga-passin tuominen C Moreen on ensimmäisiä konkreettisesti asiakkaille näkyviä hyötyjä MTV:n ja Telian yrityskaupasta.

– C More on huippu-urheilun koti, joten on hienoa tarjota asiakkaillemme jatkossa myös kotimaista huippujääkiekkoa. Halusimmekin kirittää uuden tuotteen julki mahdollisimman pian, jo kesken kauden. Liiga on esimakua uusista mahdollisuuksista, joista myös asiakkaamme pääsevät tulevaisuudessa hyötymään, avaa MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

– Liiga on ollut Telialle menestyksekäs tuote, ja tavoitteemme on rakentaa suomalaisesta jääkiekosta yhä suurempi ilmiö. Yhdistyessämme MTV:n kanssa pystymme tuomaan Liigan vielä useampaan suomalaiseen kotiin, iloitsee Telian TV-liiketoiminnasta vastaava Olli-Pekka Takanen.

Tänään tiistaina cmore.fissä ja Telia TV:ssä on nähtävissä kierroksen kaikki ottelut: Jukurit-Kärpät, HIFK-KalPa ja HPK-Lukko.

Kärpillä on mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto tämän illan ottelussa. Jos Kärpät saa Jukureita vastaan kaksi pistettä, oululaiset karkaavat saavuttamattomiin sarjakakkoselta Tapparalta.

Telian asiantuntijatiimi myös C Moren lähetyksissä

C More -suoratoistopalvelussa esitetään kaikki Liiga-ottelut suorana selostajinaan Telialta tutut hahmot. C Moren lineaarikanavilla otteluita ei toistaiseksi nähdä. Kevään otteluiden pääselostajia ovat Jani Alkio, Sebastian Waheeb, Oskari Saari sekä Olli Eronen. Liigalähetyksiä juontavat Tuomas Nyholm ja Suvi Puukangas.

Asiantuntijakaartissa illan otteluita ruotivat kokeneet jääkiekkonimet. Ari Vallin, Ismo Lehkonen, Pekka Saravo, Tomi Kallio ja Niklas Bäckström ovat kaikki entisiä pelaajia, joilta löytyy oman uran lisäksi kokemusta esimerkiksi valmennuksen puolella ja kykyjenetsijöinä.

Ottelulähetysten ohella C Moren asiakkaat pääsevät nauttimaan myös Ari Vallin Show'n kiinnostavista näkökulmista sekä viihdyttävästä Titta på Ylähyllystä. Lisäksi valittuina otteluiltoina Telian Liigalive 360 -studiolähetys seuraa illan tapahtumia suorana ja kokoaa yhteen Liiga-kierroksen parhaat palat eri paikkakunnilta.

Liiga on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa C More Total + Liiga sekä Liiga-passi -tuotteilla. Lisäksi Subin suosituissa lätkäperjantaissa esitetään jälleen kevään aikana maksuttomia ottelunostoja.

Koko Liiga on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa C More Total + Liiga sekä Liiga-passi -tuotteilla. Myös Subin lätkäperjantaissa esitetään kevään aikana maksuttomia ottelunostoja. Lisäksi Liigan otteluita ja oheisohjelmia voi seurata Telia TV:stä kuten ennenkin: Liiga-passi tarjoaa kaikki koko kauden ja Joukkuepassi suosikkijoukkueen ottelut. Pelipassi puolestaan mahdollistaa yksittäisistä otteluista nauttimisen.​​​​​​​

Liigan aikataulu keväällä 2020:

3.-14.3.2020 C Moressa näkyvät runkosarjan ottelut

17.-21.3. Pudotuspelien 1. kierros

23.3.-4.4. Puolivälierät

6.-18.5. Semifinaalit

23.4. Pronssiottelu

20.4.-2.5. Finaalit 

Lue myös:

    Uusimmat