SM-liigan jättiläisen onnistuttava: "Pitkään on huudettu, mihin rahat on hassattu" – illan kiekkoherkkupala myös MTV3:lla!

Kiekkoraati: Tappara ja Ilveksen hierarkiassa vallanvaihto? HIFK:n niskassa isot mestaruuspaineet 8:15
Kiekkoraati: Tappara ja Ilveksen hierarkiassa vallanvaihto? HIFK:n niskassa isot mestaruuspaineet.

Voittaako HIFK vihdoin mestaruuden? Ajaako Ilves Tapparan ohi Tampereen paikallisvertailussa? Nämä jääkiekon SM-liigan isot kysymykset puhuttivat Kiekkoraadissa MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa keskiviikkoaamuna. 

Viime kauden finaaliuusinta Tappara-Pelicans keskiviikkona kello 18.30. Suora ottelulähetys studio-osuuksineen C Moressa ja MTV3-kanavalla kello 18.00 alkaen!

Liigakauden asetelmia olivat ennakoimassa MTV Urheilun toimituspäällikkö Teemu Niikko, asiantuntija Petteri Sihvonen ja selostaja Jani Alkio. Yksi kauden isoista puheenaiheista on HIFK – edellinen mestaruus yli vuosikymmenen takaa, mutta nyt odotukset ovat valtavat. 

– Pitkään on huudettu HIFK:sta sitä, mihin rahat on hassattu, Alkio totesi viitaten seuran isoihin pelaajabudjetteihin ilman niitä vastaavaa menestystä. 

Kolmikko käänsi vahvasti katsetta myös keskiviikkoillan herkkupalaan Tappara-Pelicans. Kausi käynnistyi eilen yhdellä pelillä Raumalla, mutta keskiviikkona on ensimmäistä kertaa täysi tohina päällä kuuden ottelun kierroksen voimin.    

Kuuntele pääkuvan videolta Sihvosen, Niikon ja Alkion arviot kiekkoillan herkkupalasta sekä Tampereen paikallisasetelmasta ja HIFK:n ennakkosuosikin asemasta SM-liigassa.  

Lue myös:

    Uusimmat