Tunteet kuumina Kärpistä: "Kyykytetyn Lauri Marjamäen" tähtinippu aika päästää tuskistaan – Petteri Sihvosen ennustus nosti kierroksia

Kiekkoraati: Kärppiä ja Lauri Marjamäkeä kyykytetty – päästetäänkö huippunippu "tuskistaan" torstaina? 3:42
Kiekkoraati: Kärppiä ja Lauri Marjamäkeä kyykytetty – päästetäänkö huippunippu "tuskistaan" torstaina?

Oulun Kärppien tuskainen tilanne aiheutti kovaa keskustelua Huomenta Suomen Kiekkoraati -osiossa torstaina. 

SM-liigan pudotuspeleistä olivat keskustelemassa C Moren jääkiekkolähetyksistäkin tuttu MTV Urheilun toimituspäällikkö Teemu Niikko, C Moren selostaja Sebastian Waheeb ja MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen

– Jatkaako (KooKoon päävalmentaja) Olli Salo (Kärppien) Lauri Marjamäen kyykyttämistä? Sihvonen avasi pelin. 

Waheeb puhui puolestaan Kärppien "puolen vuoden sukelluksesta" ja ennakoi oululaisen tähtiryhmän kauden päättyvän tänään. Niikko oli samoilla linjoilla.  

– Kysymys kuuluu, että joko nyt joku, tässä tapauksessa KooKoo, päästää Kärpät tuskistaan? Kyllä tässä on odotettu puoli vuotta, että milloin alkaa se Kärppien erinomainen pelaaminen ja parantuva tuloskunto. Ei se sieltä tunnu tulevan, niin ei se varmasti sieltä sitten tule, hän linjasi. 

Tämän jälkeen Sihvonen hämmensi peliä tulosveikkauksellaan illan Kärpät–KooKoo-ottelusta. Esimerkiksi Waheeb ei sitä niellyt. 

Pääkuvan videolla kuuma keskustelu Kärppien ja KooKoon välisestä sarjasta sekä oululaisnipun kaudesta. Alla puolestaan Kiekkoraatai kokonaisuudessaan – arviot myös Ässien ja TPS:n välisestä 1. kierroksen sarjasta sekä huomenna alkavista puolivälieristä. Kärpät-KooKoo ja Ässät-TPS suorina lähetyksinä C Moressa torstaina kello 18 alkaen.  

Kiekkoraati: SM-liigan puolivälieräparit selville torstaina – onko muista Tapparan ja Ilveksen haastajiksi? 10:44
Kiekkoraati: SM-liigan puolivälieräparit selville torstaina – onko muista Tapparan ja Ilveksen haastajiksi?

Lue myös:

    Uusimmat