SM-liigakierroksen kaikki maalit: Ilves murisi maalitalkoissa, KalPa palasi terävänä tauolta

Maalikooste: JYP - Ilves 5:16
Ilves on kovassa iskussa. Tällä kertaa tamperelaisten jalkoihin jäi JYP.

Tampereen Ilves iski kuusi maalia, voitti JYPin ja nousi SM-liigassa jo jaetulle ykköspaikalle.

Ilves jakaa nyt Rauman Lukon kanssa kärkitilan 21 pisteellä. Tamperelaiset murensivat JYPin lukemin 6-2 ja katkaisivat samalla JYPin neljän ottelun pisteputken.

Maalikooste KooKoo-Lukko

Maalikooste: KooKoo - Lukko 5:50

KooKoo repäisi eron toisessa erässä iskemällä neljä osumaa ja voitti lopulta 7-2. Tappio katkaisi Lukon kuuden ottelun voittoputken, ja häviö oli vasta raumalaisten kauden toinen.

Maalikooste Ässät-Sport

Maalikooste: Ässät - Sport 4:47

Ässien kultakypärä Peter Tiivola ratkaisi voiton voittomaalikisassa ovelalla laukauksella. Kovaa vierasputkea pelaava Sport voi olla tyytyväinen pisteeseenkin.

Maalikooste KalPa-TPS

Maalikooste: KalPa - TPS 4:19

TPS:n Markus Nurmi iski hattutempun, mutta se oli laiha lohtu TPS:lle, joka joutui poistumaan 3-6-tappio niskassaan. KalPa palasi puolentoista viikon tauolta kehiin, mutta se ei otteita kangistanut.