SM-liigakausi yllätyksellä liikkeelle! Maso Lehtosen HPK näytti heti hauista Raumalla

HPK tekee 1-2 maalin 1:09

Uusi SM-liigakausi pyörähti käyntiin Raumalla, missä Lukko isännöi HPK:ta. Avausilta tuotti heti yllätyksen, kun liigan häntäpäähän povattu HPK kaatoi Lukon 2–1.

Lukko siirtyi avauserässä johtoon, kun muutaman vuoden tauon jälkeen Raumalle palannut Ponthus Westerholm napautti kiekon ylänurkkaan.

Ponthus Westerholm iskee Lukolle liigakauden avausmaalin 0:57

HPK tuli rinnalle toisessa erässä, kun Kerhon kesän vahvistus Danick Martel haki päättäväistä yritystä maaliviivan takaa. Martelin ovela sivallus päätyi Lukko-vahdin Daniel Lebedeffin kautta verkon perukoille.

HPK tekee 1-1 maalin ylivoimalla 1:08

Eikä siinä vielä kaikki. Vieraiden iso yllätys lähti rakentumaan, kun Leijonista tuttu Antti Pihlström nosti rystyltä kiekon nuottaan ajassa 45.35.

Kotijoukkue Lukko pysähtyi lopulta HPK:n maalilla vahvasti torjuneeseen Sami Rajaniemeen. Täten HPK:lle ja sen uudelle päävalmentajalle Maso Lehtoselle heti voitto kauden avausnäytöksestä.

Liiga jatkuu keskiviikkona kuudella ottelulla. Ohjelmassa on muun muassa viime kevään finaaliparin Tapparan ja Pelicansin kohtaaminen Tampereella. Ottelu näkyy myös MTV3-kanavalla.