SM-liigahyökkääjä teki uransa avausmaalin maukkaassa paikassa – lapsuuden lempipelaaja nieleskeli tappiota

2:33
Oliver Suni pääsi Lukon voittopelin jälkeen C Moren haastatteluun.

Raumalla näytti perjantaina vielä toisen erän jälkeen siltä, että neljäntenä SM-liigassa tuhannen ottelun haamurajan rikkonut Tapparan Kristian Kuusela olisi päässyt juhlimaan voiton kera.

Lukon tarjoilemasta alkushokista (2–0) toipunut Tappara johti siinä vaiheessa toisen erän maaleilla 3–2 ja Kuusela oli saalistanut kauden avauspisteensä kahdella maaliin johtaneella syötöllä.

Kolmannessa erässä kuskin paikalle palasi Lukko, ja pelin päättyessä tilastoihin kirjattiin kotijoukkueen 5–4-voitto. Kaksi edellistä otteluaan maaleitta pelanneen Lukon veivät voittoon Julius Mattila, Anrei Hakulinen ja uransa ensimmäisen liigamaalin tehnyt Oliver Suni.

–  Tuntuihan se siistiltä, kun maalitili aukesi. Pääsin läpiajoon, etenin vain täysillä kohti maalia, ja sinne se upposi, kertasi Suni maaliaan.

–  Oli hienoa päästä pelaamaan Krissen (Kuusela) juhlaotteluun, sillä hän oli Kärppiä edustaessaan minun lempparipelaajani, Kempeleeltä kotoisin oleva Suni paljasti.

Kristian Kuuselan lisäksi yli tuhat liigaottelua ovat pelanneet vain Jan Latvala (1  230), Markus Kankaanperä (1  054) ja Erik Hämäläinen (1  001). Kuuselan ohella perjantaina pääsi juhlimaan Tapparan puolustaja Veli-Matti Vittasmäki, jolle ottelu oli uran kuudessadas runkosarjassa.  

Lukon Oliver Sunin haastattelu ylhäällä olevassa videossa ja maali alhaalla. 

1:07

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja