Mainos

Slushin johto meni uusiksi – ”Seuraava Supercell on vain ajan kysymys”

Kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slushin toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja ovat vaihtuneet. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Andreas Saari ja varatoimitusjohtajaksi Alexander Pihlainen.

Andreas Saari on aiemmin vetänyt Slushin startup- ja sijoittajatoimintoja sekä vastannut tapahtuman ohjelman kehittämisestä. Tuotantotaloutta Aalto-yliopistossa opiskeleva Saari on myös yksi opiskelijavetoisen pääomasijoitusrahasto Wave Venturesin perustajista.

– Suomessa on tällä hetkellä joukko äärimmäisen potentiaalisia uuden aallon startupeja ja on vain ajan kysymys ennen kuin jokin näistä nousee seuraavaksi Supercellin kaltaiseksi menestystarinaksi. Slush aikoo olla omalta osaltaan mahdollistamassa tätä kehitystä, Saari kirjoittaa tapahtuman tiedotteessa.

Alexander Pihlainen on toiminut Slushin markkinointijohtajana sekä vastannut muun muassa San Franciscosta Suomeen sijoittajia ja yrittäjiä tuoneesta Slush Flight -projektista.

– Tänä vuonna siirrämme fokusta rahoituksen hankkimisen ohella muihin kasvuyrittäjien kohtaamiin haasteisiin ja siihen, miten voimme auttaa niiden ratkaisemisessa, Pihlainen kirjoittaa.

Toimitusjohtajana parin viime vuoden ajan toiminut Marianne Vikkula jatkaa Slushin taustalla toimivan Startup-säätiön hallituksen jäsenenä.

Slush järjestetään tänä vuonna Helsingissä 4.–5. joulukuuta. Lisäksi Slush-tapahtumia pidetään Tokiossa, Shanghaissa ja Singaporessa. Viime vuonna Slush toi Helsinkiin 20 000 osallistujaa, yli 2600 startupia, 1600 sijoittajaa ja 600 median edustajaa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.