Mainos

Slunga-Poutsalo valtuutettujen joukkopaosta: Ei merkitse epäonnistumista

0:38

Perussuomalaisten puoluesihteerin Riikka Slunga-Poutsalon mukaan perussuomalaisten kunnanvaltuutettujen joukkopako ei merkitse katastrofia puolueelle.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo myöntää, että monelle kunnanvaltuutetulle on saattanut tulla yllätyksenä, mitä kuntapolitiikka oikeasti on. 

– Tämä on nuoren kuntapuoleen ongelma, ehdokkaaksi on otettu aika pitkälti kaikki, jotka ovat halunneet, eikä sitoutumisen aste ei välttämättä ole ollut kovin korkea, Slunga-Poutsalo sanoo.

Puoluesihteeri kommentoi puolueen kunnanvaltuutettujen rivien rakoilemista Radio Novan haastattelussa maanantaina. Perussuomalaisten kunnanvaltuutetuista ainakin 90 on eronnut tai erotettu vuonna 2012 pidettyjen vaalien jälkeen. 

Slunga-Poutsalon mukaan myös henkilökohtaiset syyt ovat saattaneet siivittää valtuutettuja jättämään puolueen. Hän uumoilee, että lähtöpäätöksiä ovat saattaneet lisätä pettymys siihen, ettei omat kovat tavoitteet politiikassa täyttyneetkään. 

– Saahan siitä julkisuutta, että petyin perussuomalaisiin ja lähdin pois, Slunga-Poutsalo kuvailee.

Slunga-Poutsalo ei silti pidä valtuutettujen katoa epäonnistumisena. Hän muistuttaa, että perussuomalaisien rivit täydentyvät jatkuvasti. 

– En nyt sanoisi tuon merkitsevän epäonnistumista mitenkään. Saman verran on tullut meille päin, mutta siitä ei jostain syystä nosteta otsikoita. Meillepäin loikitaan muista puolueista. Ehkä tämä tulos on vähän harhaanjohtava, Slunga-Poutsalo sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.