Mainos

Slunga-Poutsalo: Hallituspolitiikka syynä perussuomalaisten suosion laskuun

9:09

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo arvioi hallituspolitiikan yhdeksi syyksi perussuomalaisten suosion laskuun kuntavaaleissa. Puolue sai äänistä vain 8,8 prosenttia.  Viime kuntavaaleissa 2012 perussuomalaiset sai äänistä 12,3 prosenttia.

– Epäilen, että hallituspolitiikka on saanut meidän äänestäjät pettymään politikkaan. He eivät usko, että äänestämällä voi vaikuttaa, Slunga-Poutsalo sanoi MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa.

Hän arvioi, että perussuomalaisten äänimäärä kyykähti, koska puolueen äänestäjät jäivät kotiin.

– Varmaankin tässä kävi se mikä on meidän puolueen kannalta kaikista pahin mahdollinen eli äänestäjät eivät lähteneet liikkeelle. En usko, että meidän äänestäjät hirveästi ovat livenneet muihin puolueisiin, he ovat vaan jättäneet äänestämättä.

Vihreät onnitteli kokoomusta vihreiden arvojen ajamisesta

Vihreiden puoluesihteeri Lasse Miettinen onnitteli lähetyksessä kokoomuksen puoluesihteeri Janne Pesosta hyvästä vaalityöstä.

– Onnittelen kokoomusta Helsingin pormestarivaalivoitosta. Janne Vapaavuori kamppaili hienosti vihreillä teemoilla: joukkoliikenne ja kestävä kehitys, Miettinen nauratti studiossa istuneita puoluesihteereitä.

– Ne ovat meille tärkeitä, vastasi Pesonen onnitteluihin.

8:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.