Slunga-Poutsalo näpäytää Tynkkystä: Soinin puheille ei pääse juuri silloin, kun hän on Yhdysvalloissa

Slunga-Poutsalon kommentit puoluekokouksen jälkeen 4:37

Perussuomalaisten kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on kertonut pyrkineensä Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin puheille monia kertoja sen jälkeen, kun oli vaatinut, että puolue harkitsisi hallituksesta eroamista.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo näpäytti puoluehallituksen kokouksen jälkeen, että yhteyksiin kyllä pääsee riittävästi silloin, kun Soini ei satu olemaa Yhdysvalloissa.

– Jos meillä on puoluehallituksen kokoukset kerran kuussa, eduskuntaryhmän kokoukset kerran viikossa ja puheenjohtajistolla puhelimet ja sähköpostit, niin kyllä tässä pääsee ihan taatusti yhteyksiin, Slunga-Poutsalo toteaa.

– Ei ehkä silloin, kun puolueen puheenjohtaja, ulkoministeri, on Yhdysvalloissa. Sillä viikolla voi olla vähän vaikeeta.

Vaikka Slunga-Poutsalo ei pidäkään Tynkkysen ehdotuksen synnyttämää julkista keskustelua rakentavana, hän kertoo, ettei Tynkkynen saanut toiminnastaan varoitusta eikä hänen asemaansa puolueen sisällä muutettu.

– Tynkkynen on edelleen puolueen kolmas varapuheenjohtaja, mihin se asema olisi tästä kokouksesta muuttunut.

Slunga-Poutsalo pitää Perussuomalaisten kehityskohtana sisäistä tiedottamista. Hän muistuttaa, että Perussuomalaiset ovat hallitusvastuussa ensimmäistä kertaa puolueen historiassa ja työtä riittää vielä.

– Sen roolin ottaminen ei tapahdu kahdessa–kolmessa kuukaudessa.

Lue myös:

    Uusimmat