Sky: Cristiano Ronaldon ympärillä pyörivät siirtohuhut yltyvät

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldon yllä pyörivät siirtohuhut ovat saaneet jälleen lisää tuulta alleen. Sky Sportsin ja Sky Italian tietojen mukaan Manchester City on kiinnostunut portugalilaistähdestä.

Kesän siirtoikkuna on jo nyt ollut ikimuistoinen ja vilkas, vaikka ikkunan umpeutumiseen onkin vielä useampi päivä aikaa. Yksi suurien siirtohuhujen keskellä pyörivä tähti on Cristiano Ronaldo, joka on erinäisten lähteiden mukaan halukas lähtemään Juventuksesta.

Sky Sportsin tuoreimpien tietojen mukaan Manchester City olisi kiinnostunut Ronaldon palveluksista, mutta City ei ole kuitenkaan valmis maksamaan Ronaldosta Juventuksen pyytämää 25 miljoonan euron siirtokorvausta, joten virallista tarjoustakaan ei ole täten vielä kuulunut.

Sky Italian toimittaja Gianluca Di Marzion tietojen mukaan Ronaldon agentti Jorge Mendes on saapunut Torinoon keskustelemaan suojattinsa tulevaisuudesta vakavasti.

Di Marzion mukaan Manchester City on tällä hetkellä ainut seura, joka voisi naarata Ronaldon itselleen tämän kesän aikana, sillä ranskalaisjätti PSG ei ole ilmaissut kiinnostustaan portugalilaista kohtaan.

Lue myös:

    Uusimmat