Mainos

Skottityttö aikoo tunnustaa huumeiden salakuljetuksen Perussa

Perussa kokaiinin salakuljetuksesta kiinni jäänyt nuori skotlantilaisnainen aikoo tunnustaa syyllisyytensä lievemmän tuomion toivossa. Asiasta kertoo brittilehti Mail on Sunday.

20-vuotias Melissa Reid pidätettiin Liman kansainvälisellä lentokentällä viime kuun alussa samanikäisen pohjoisirlantilaisen ystävänsä Michaella McCollum Connollyn kanssa. Kaksikon matkalaukuista löytyi yli puolentoista miljoonan euron arvosta kokaiinia.

Reid aikoo myöntää matkustaneensa Peruun tarkoituksenaan hakea huumeita ja salakuljettaa ne Espanjaan. Hän väittää edelleen, että rikolliset pakottivat hänet kuljettamaan huumeita.

– Syyllisyyden tunnustaminen vie minut kotiin Skotlantiin perheeni luo mahdollisimman pian. En halua olla vankilassa 35-vuotiaaksi asti. En saa niitä vuosia takaisin, Reid sanoo.

Mikäli naiset todetaan syyllisiksi, heidät voidaan tuomita 15-25 vuodeksi vankilaan. Jos Reid myöntää syyllisyytensä, hänen tuomionsa voi lyhentyä kuuteen vuoteen ja kahdeksaan kuukauteen. Mahdollisesti vapaus voisi koittaa jo kahden ja puolen vuoden kuluttua.

– Olen todella peloissani siitä, mitä aion tehdä, Reid sanoo. – Olen kuitenkin helpottunut, että tunnelin päässä voi olla valoa.

Pidätyksen jälkeen naiset kertoivat brittimedialle, että heidät oli kidnapattu ja pakotettu huumekuriireiksi. Perulaisviranomaiset eivät kuitenkaan uskoneet tarinaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.