Skotlanti jysäytti pommin – yllättävä pelaaja hurjassa maalivireessä

Maalikooste ottelusta Skotlanti - Espanja 3:14
Scott McTominay on kamreassa maalivireessä.

Skotlanti yllätti EM-karsintojen A-lohkossa suosikki Espanjan 2–0 EM-tiistaina.

Skotlanti oli tyly isäntä Espanjalle EM-karsintaottelussa tiistaina ja jätti vieraat nollille. Kotijoukkueen sankari oli kaksi maalia iskenyt Manchester Unitedin keskikenttämies Scott McTominay.

Voit katsoa McTominayn komeat maalit pääkuvan videolta.

Ensimmäisessä maalissa Espanjan puolustaja Pedro Porro liukasteli ja Liverpoolin Andy Robertson pääsi vapaasti syöttämään maalin eteen McTominaylle.

Skotlantilaisen toinen maali oli edellistä komeampi. Pallo pomppasi puolustajasta rangaistusalueen rajalle, johon McTominay tuli ryminällä. Skotti ei välittänyt espanjalaispelaajan estelyistä vaan täräytti pallon voimalla alanurkkaan suoraan ilmasta.

McTominay on viime aikoina jäänyt Manchester Unitedissa vähille minuuteille, osittain loukkaantumisten takia. Joulun jälkeen hän on pelannut vain yhden 90-minuuttisen punapaidoissa. Skotlannin paidassa kuitenkin kulkee. Kyprosta vastaan EM-karsintojen avausottelussa McTominay pyssytti myös kaksi maalia, vaikka hän pelasi vain 23 minuuttia. Ennen EM-karsintaotteluita McTominay oli onnistunut maajoukkueessa maalinteossa vain kerran.

Skotlanti johtaa karsintalohkoaan kahdella voitolla. 



Lue myös:

    Uusimmat