Skorpionin vuosihoroskooppi 2020

Työt vievät vuonna 2020 paljon aikaasi, ja rakkaasi voikin tuntea itsensä välillä laiminlyödyksi. Raha-asioissa sinun kannattaa olla tänä vuonna todella tarkkana.

Rakkaus

Parisuhteen kulmakiviä ovat rakkaus ja luottamus. Jos toisessa niistä on puutteita, ei suhde voi toimia. Rakkaussuhteessa sinun on totuttava elämään eräänlaisen epävarmuuden tunteen kanssa, sillä rakkaus on joka päivä ansaittava ikään kuin uudelleen. Rakastamalla itse saat rakkautta myös toiselta.

Työt vievät vuonna 2020 paljon aikaasi, ja rakkaasi voikin tuntea itsensä välillä laiminlyödyksi. Se voi kiristää ajoittain välejänne. Riiteleminen kuitenkin vain pahentaa tilannetta. Lempein sanoin pääset paljon pidemmälle. Sitä paitsi: rakkaasi kyllä ymmärtää, että uhraudut työllesi teidän yhteisen etunne vuoksi.

Sinkkuskorpionit ovat itsenäisiä ja tottuneita pärjäämään yksin. Sinä et etsi rinnallesi kumppania hinnalla millä hyvänsä, mutta jos sellainen löytyy, on se mukava plussa elämääsi. Se ei silti tarkoita, ettet nauttisi myös lyhytaikaisesta intohimosta, kun mahdollisuus sellaiseen osuu kohdalle.

Perhe ja ystävät

Perheen hyvinvointi on sinulle ykkösasia. Olet aina valmis auttamaan jokaista perheenjäsentä ja kaukaisempaakin sukulaista. Ystävät taas ovat sinulle tärkeä henkireikä, jota tarvitset jaksaaksesi arjen pyörteissä. Sinä järjestät ystäville aikaa, vaikka kiireesi olisivat kuinka suuret.

Työ ja ura

Skorpioneille vuosi 2020 on hyvää aikaa viedä uraa eteenpäin. Sinulle tarjoutuukin uusia upeita mahdollisuuksia. Vaihdat ehkä kokonaan työpaikkaa tai siirryt nykyisellä työpaikallasi uuteen tehtävään tai uuteen toimipaikkaan, ehkä jopa ulkomaille. Vähintäänkin sinulle on luvassa ylennys tai palkankorotus.

Työtä vailla olevien skorpionien ei pidä olla liian huomaamattomia. Uskalla näyttää rohkeasti kykysi. Sinun taidoillesi on varmasti käyttöä, jos vain ulkomaailma saa tietää sinusta ja taidoistasi. Jos sinusta taas tuntuu, että osaamisesi kaipaa päivittämistä, ryhdy opiskelemaan lisää. Milloinkaan ei ole liian myöhäistä.

Raha

Raha-asioissa sinun kannattaa olla tänä vuonna todella tarkkana. Älä tuhlaa ansaitsemiasi rahoja viimeistä senttiä myöten, vaan yritä saada rahaa jäämään hieman säästöönkin. Rahaa on hyvä olla varalla yllättäviä menoja varten.

Opiskelu

Skorpionit saavuttavat menestystä siinä, mihin ikinä ryhtyvätkin. Jos sinä olet aloittanut opinnot, niin viet ne varmasti loppuun saakka ja todennäköisesti saat myös parhaat mahdolliset arvosanat.

Hyvinvointi

Sinun vointisi on tänä vuonna niin henkisesti kuin fyysisestikin hyvä. Energiaakaan ei sinulta puutu, kunhan vain huolehdit siitä, että sitä ei pelkästään kulu, vaan syntyy myös lisää.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja