Sketsihahmokilpailusta pudonnut näyttelijä kommentoi yllätyskäännettä: "Nyt ruvetaan pyrkimään takaisin"

Aapo Oranen putosi sketsihahmokilpailusta Putouksen kuudennessa lähetyksessä, mutta pyrkii siihen takaisin ensi viikolla.

Putouksen kuudennen suoran lähetyksen päätteeksi lauantaina 12. maaliskuuta sketsihahmokilpailun joutui jättämään jälleen yksi hahmo, ja nyt vuorossa oli näyttelijä Aapo Orasen sketsihahmo Alvari Perätorvi. 

Oranen kertoi MTV Uutisille lähetyksen jälkeen olevansa helpottunut, mutta myös hieman hämillään: lähetyksen päätteeksi nimittäin selvisi, että sketsihahmokilpailusta pudonneet näyttelijät pyrkivät ensi viikolla takaisin kilpailuun pikahahmoillaan, jotka he loivat jakson alussa Tulikokeessa. 

– Nyt ruvetaan pyrkimään takaisin tuohon sketsihahmokilpailuun, vaikka siitä juuri hyppäri pois. Katsotaan, olen jo nyt kiintynyt mun surkeaan pikahahmoon, niin kiva lähteä kokeilemaan, miten sen siivet kantaa, vai kantaako ollenkaan, Oranen tunnelmoi lähetyksen päätteeksi. 

Oranen kertoi myös, miten puolestaan Alvari Perätorven tarina tästä jatkuu. 

– Toivottavasti Könönpellon keikalla, mutta ei se kyllä ilmaiseksi lähde mihinkään. Se oli nyt hyvä, että sai tehdä tuon hahmon pois kuleksimasta ja ei sen tarvitse jatkua mitenkään mun puolesta, Oranen mietti. 

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat