Mainos

Skeittitähti Tony Hawk lupasi vetoapua Pekka Hyysalon FightBackille

Entinen freestylehiihtäjä ja pahan loukkaantumisen jälkeen FightBack-brändin perustanut Pekka Hyysalo tapasi tänään Nordic Business Forumissa suurimman idolinsa Tony Hawkin. Skeittauksen supertähti teki vaikutuksen Hyysaloon ja lupasi auttaa myös FightBackin viemisessä maailmalle.

Hyysalo on seurannut Hawkin uraa omien sanojensa mukaan lähes koko elämänsä, joten tapaaminen supertähden kanssa oli ainutlaatuinen.

– Ei ehkä ole kaikista kovin skeittari, mutta on hän jollain tavalla jumala, Hyysalo sanoo.

Tony Hawk teki Hyysaloon olemuksellaan suuren vaikutuksen.

– Oli se ihan valtava kunnia, ja Tony oli tosi aito ja superkohtelias ja oikeastaan käytökseltään ihan moitteeton. Nyt on tällainen teinitytön pikku ihastus Hyysalolla päällä, hän sanoo tapaamisesta edelleen silminnähden täpinöissään.

Hawk lupasi auttaa Hyysaloa myös FihghtBackin laajentamisessa maailmalle.

– Hän itse asiassa tiesi jo FightBackista. Pyysin hänen apuaan sen viemisessä maailmanlaajuiseksi ja hän lupasi auttaa, Hyysalo riemuitsee.

Hyysalon mukaan Hawkin kaltaiset idolit ovat nuorille erittäin tärkeitä.

– Kato nyt minua. Mä olen nyt niin kuin punastunut pikkutyttö tässä, vaikka ei mun pitäisi olla. Tony Hawk on ehkä suurin idoli minulla ikinä.

2:47

Pekka Hyysalo on menestynyt freestylehiihtäjä, jonka ura katkesi vuonna 2010 vakavaan onnettomuuteen vain 19-vuotiaana. Ennuste onnettomuuden jälkeen oli huono, mutta vain kuusi kuukautta onnettomuuden jälkeen Hyysalo pystyi kävelemään itsenäisesti ja 11 kuukauden jälkeen hän palasi suksille.

Lääkärit olivat ennustaneet kävelyn olevan mahdollista vasta parin vuoden kuntoutuksen jälkeen.

Hyysalon perustaman FightBackin tehtävänä oli alun perin tukea päävamman saaneita ihmisiä ja lisätä tietoisuutta turvallisuusvälineistä esimerkiksi urheilussa. Nyt FightBack ja Pekka Hyysalo haluavat kannustaa kaikkia haasteellisissa tilanteissa olevia ihmisiä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.