Mainos

SK: Raimo teki järeän varoituskyltin parkkisakkoansalle – aiemmat revitty irti

Porin linja-autoaseman vieressä sijaitsevalle parkkipaikalle ilmestyi sunnuntaina opaskyltti, joka varoittaa autoilijoita pysäköimästä kyseiseen kohtaan. Parkkisakkoansaksi muodostuneelle paikalle on tehty aiemminkin varoituskylttejä, Satakunnan Kansa kirjoittaa verkkosivuillaan.

Porilainen Raimo Erkkilä asensi paikallisen linja-autoaseman parkkipaikalle opaskyltin, joka varoittaa pysäköimästä parkkisakkoansana tunnetulle paikalle. Erkkilän mielestä Porin kaupunki on keskittynyt liikaa sakottamaan väärinpysäköiviä autoilijoita, vaikka autoilijoita pitäisi opastaa, Satakunnan Kansa kertoo.

Lehden Porilaine-viikkoliitteeseen haastateltu Erkkilä kertoo olleensa opettaja ennen eläkkeelle jäämistä, joten opettaminen ja opastaminen ovat hänellä takaraivossa.

– Aloinkin heti sakkoansasta kuullessani miettiä, mitä asialle voisi tehdä. Parkkipaikkaa käsitelleessä radiojutussa kaupungin vastaus oli, että vasta kesällä voi asian korjata, Erkkilä kertoi Satakunnan Kansalle.

Sakkorysään on kiinnitelty omia varoituslappuja ja -kylttejä aiemminkin, mutta niitä on revitty pois. Erkkilän kyltti on kuitenkin kiinnitetty parkkipaikan kaiteeseen metallisilla kiinnittimillä ja 13 millin pulteilla.

sakkoansa

Kuvakaappaus Satakunnan Kansan verkkosivuilta.

Porin linja-autoaseman vieressä sijaitseva parkkipaikka on saanut huonon maineen parkkisakkoansansa vuoksi. Harvinaisen moni autoilija on saanut sieltä sakon.

Porin kaupunki ei ole selkiyttänyt parkkipaikkaa esimerkiksi pysäköintikieltomerkillä vetoamalla siihen, että kerrostaloille kaavoitettu alue on vain tilapäisesti pysäköintikäytössä, Satakunnan Kansa kertoo.

---

3:28

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.