Sivustot: Kimi Räikkönen jatkaa F1-uraansa – sopimus allekirjoitettu

Autosport- ja Motorsport-sivustot uutisoivat omiin lähteisiinsä pohjautuen, että Kimi Räikkösen ura F1:ssä jatkuu 2021.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Sivustojen mukaan Alfa Romeo vahvistaa tuoreen, vuoden mittaisen jatkosopimuksen syntymisen tulevana viikonloppuna Nürburgringillä, mahdollisesti jo perjantaina.

Kausi 2021 on Räikköselle kolmas Alfa Romeolla ja kaikkiaan uran 19:s F1-sarjassa. Näin hän nousee ensi kaudella Rubens Barrichellon ja Michael Schumacherin rinnalle kaikkien aikojen eniten kisakausia ajaneena kuljettajana.

Tulevana viikonloppuna Nürburgringillä Räikkösestä tulee jo historian eniten F1-osakilpailuja ajanut kuljettaja. Tällä hetkellä hän on Barrichellon kanssa tasoissa 322 GP-startissa.

Räikkösen ensi kauden tallikaverista ei ole vielä varmuutta. Autosportin ja Motorsportin mukaan vaihtoehdot ovat Räikkösen nykyinen tallikaveri Antonio Giovinazzi ja F2-sarjaa johtava Mick Schumacher.

Molemmat ovat Ferrarin kasvatteja, ja Ferrarilla on oikeus valita Alfa Romeon toinen kisakuljettaja. Mikäli Giovinazzi jatkaa, Schumacherin toinen vaihtoehto on Haas, jolla on myös tiiviit suhteet Ferrariin.

Se on tässä vaiheessa jo varmaa, että Schumacher ajaa Alfa Romeon toisessa autossa perjantaina Nürburgringillä ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa.

Lue myös:

    Uusimmat