Sisustussalaisuudet, joita kukaan ei kertonut

Eikö olekin ärsyttävää katsella sisustuslehdistä upeita koteja, joiden fiilistä ei kuitenkaan onnistu taikomaan omaan kotiinsa? Sisustus voi olla hyvin pienestä kiinni – lue sisustussalaisuudet, joita sinulle ei koskaan kerrottu.

Miten sisustussuunnittelijat sen tekevät? Pienet vinkit vievät kodin ilmeen pitkälle. Housebeautiful.com listasi tavat, joilla vaikutat ammattimaiselta sisustajalta.

Sisustussalaisuudet, joita kukaan ei kertonut

Pari sohvatyynyä näyttää lähinnä surkeilta: kasassa on voimaa! Osta neljä tyynyjä ja kaksi paria tyynyliinoja. Liinojen kuviot, materiaali ja väritys saavat vaihdella rajustikin. Tee kahdesta eri näköisestä tyynystä pari.

Pienet huonekalut pienessä huoneessa eivät tee tilasta suuremman näköistä, päinvastoin. Hanki korkea sänky, jossa on massiivinen päätylauta. Huoneesi kasvaa silmissä.

Avattu kaappi on suljettua kiinnostavampi. Jos esineet ja astiat ovat kauniissa järjestyksessä, jätä kaapinovet auki. Liukuovet ovat tässä erityisen käteviä.

Tummat seinät eivät pienennä huonetta, vaan suurentavat sitä. Tee kuten harvat kanssasuomalaiset: älä maalaa seiniä valkoisiksi.

Kaikenlaiset liukuovet saa tuunattua helposti juhlaa tai asunnon kesäilmettä varten tapetoimalla ne kuviotapetilla.

Samanmalliset seinähyllyt kokoavat kaoottiset koriste-esineet kokoelmaksi. Jätä tavanomaiset kirjahyllyt muille, ja kiinnitä useita pieniä hyllyjä olohuoneen seinään.

Vastoin yleistä käsitystä olohuoneessa ei ole pakko olla sohvaa. Yllätä vieraasi istumatyynyillä tai nojatuoleilla.

Käytä vessassa oikeaa mattoa. Nahkea muovilärpäke lattialla ei nosta kylpyhuoneen arvoa, joten siirrä olohuoneen vanha matto kylppärin puolelle. Ylellistä!

MTV3/Maria Aarnio

Lähde: Housebeautiful.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja