Sisusta kodistasi onnellinen – 7 yksinkertaista vinkkiä

Onnellisessa kodissa viihtyvät kaikki. Onnellisessa kodissa on hyvä tunnelma ja luova ilmapiiri. Tee kodistasi onnellinen pienillä muutoksilla.

1. Lisää keltaista

Tiesitkö, että ihmiset tuntevat itsensä onnellisiksi, kun ympärillä on keltaista. Keltainen on pirteä väri, joka ruokkii luovuutta ja viestintää. Jos et halua maalata koko kämppääsi keltaiseksi sisällytä sisustukseen hippunen keltaista aksenttivärinä kukissa ja tekstiileissä.

2. Pientä säätöä

Oletko kyllästynyt kotiisi? Se on aivan normaalia. Mutta haluaisit tehdä sille jotain? Huonekalujen uudelleenjärjestäminen lisää onnellisuutta ja positiivisia tunteita. 

3. Järjestys

Tämä ei ole mikään salaisuus, mutta onnellinen koti ei ole epäjärjestyksessä. Ole luova, kun kyseessä on järjestely. Säilytä lempikorujasi esimerkiksi vintagetuhkakupeissa.

4. Hyväntuulen taide

Tämä on hyvin selkeä neuvo, mutta niin totta. Kehystä ja ripusta seinillesi sellaisia tauluja, jotka saavat sinut hymyilemään. Olkoon tauluna juliste, kuva siskontyöstä, vintagekuva vanhemmistasi, lehdensivu tai postikortti matkalta. Ei ole mitään hauskempaa kuin aloittaa ja lopettaa päivä katsellen kuvia, jotka nostavat tunnelmaa.

5. Päästä valo sisään

Huono valo lisää surua ja tämä ei ole liioittelua. Hyvällä valolla on suuri vaikutus, ei ainoastaan sille miltä tila näyttää, vaan myös miltä se tuntuu. Joskus riittää,

6. Ole luova

Lopeta katalogien selailu. Lisää sisustukseen elementtejä, jotka kuvastavat persoonallisuuttasi. Sisusta esimerkiksi kirpparilöydöillä joita ei ole kenelläkään muulla tai matkamuistokokoelmalla.

7. Lisää luontoa

Helpoin tapaa tehdä kodista onnellinen? Nappaa kaupparetkellä kukkakimppu mukaasi. Tutkimusten mukaan luonto parantaa henkistä terveyttä.

 Lähde: Popsugar

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat