Sisäilmakampanja tuo yli sata sisäilmapistettä Suomeen

Suomeen perustetaan osana sisäilmakampanjan vuotta yli sata sisäilmapistettä eri puolille maata. Kansalaiset, taloyhtiöiden luottamusmiehet, remontoijat ja omakotirakentajat löytävät infopisteistä alan tietoa.

Helsinkiin on avattu kaksi uutta sisäilmapistettä, toinen keskustaan Annankadulle Kiinteistöalan kirjakauppaan ja toinen Malmille Kiinteistöalan koulutuskeskukseen.

Kampanjan tavoitteena on mm. lisätä tietoa ja vastuuntuntoa sisäilmaongelmiin. Samalla korostetaan, että sisäilmaongelmiin tulee tarttua ripeästi. Huono sisäilma tuo mukanaan sairauksia, vähentää ihmisen viihtyvyyttä ja alentaa työtehoa sekä aiheuttaa näin kustannuksia myös koko kansantaloudelle.

Sisäilmakampanjassa on mukana yli 50 järjestöä, tutkimuslaitosta ja koulutusorganisaatiota. Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittaman kampanjan toteuttavat Allergia- ja astmaliitto, Asumis-terveysliitto Aste, Hengitysliitto Heli sekä Sisäilmayhdistys. Kiinteistöliitto kantaa vastuun paikallisista Asu terveellisesti -seminaareista.

Sisäilmatietoa Dubaihin

Johtavat suomalaiset sisäilmaosaajat Suomen Ilmastointi ja Savunpoisto sekä AT-sisäilma Oy aloittivat viikonvaihteessa ensimmäisinä eurooppalaisina sisäilmatietouden viemisen Dubaihin. Yritykset aloittivat sisäilman kartoituksen huipputasolla sikäläisen World Trade Centerin ylimmässä edustus- ja neuvottelukerroksessa, missä paikalliset talousmahdit tapaavat toisiaan.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja