Mainos

Aamun aikana tappo, tapon yritys ja verinen mies ulkona – poliisi tutkii kolmea vakavaa rikosepäilyä

Sisä-Suomen poliisi tutkii kolmea vakavaa rikosepäilyä, joista kaksi on tapahtunut aamun aikana Tampereella ja yksi Sastamalassa.

Aamulla hieman ennen kuutta poliisi sai tehtäväksi mennä Sastamalassa keskustan läheisyydessä olevaan yksityisasuntoon, jossa alkutietojen mukaan oli tapahtunut puukotus.

Asunnossa oli ollut yön aikana juhlimassa runsaasti nuorisoa ja aamuyön tunteina sinne oli tullut myös vuonna -88 syntynyt mies. Miehen ja -99 syntyneen pojan välille tuli ensin suusanallisista riitaa. Poliisi epäilee, että riidan seurauksena -99 syntynyt aiheutti vanhemmalle miehelle kuolettavat vammat teräaseella.

Paikalta otettiin kuulusteluja varten kiinni toistakymmentä nuorta epäillyn lisäksi. Epäiltyä rikosta tutkitaan tappona.

Hieman ennen puoli seitsemää poliisi sai tiedon, että Tampereen Kalevassa sijaitsevassa yksityisasunnossa oli tapahtunut puukotus. Paikalta vietiin sairaalaan asunnon haltija, vuonna -55 syntynyt mieshenkilö. Hän on loukkaantunut kaulan alueelle.

Hänellä ei ole enää välitöntä hengenvaaraa. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä. Epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja poliisi etsii -87 syntynyttä tamperelaista miestä.

Hieman ennen kahdeksaa poliisi sai tiedon Tampereen Peltolammilla ulkona juoksevasta verisestä miehestä. Partio tapasi -79 syntyneen miehen kadulta ja hänellä todettiin useita vammoja eri puolilla kehoa ja pään alueella. Vammoista osa on aiheutettu teräaseella.

Verijälkien perusteella poliisi löysi asunnon, jossa teko epäillään tehdyksi. Asunnosta löytyi vuonna -79 syntynyt nainen, jolla oli jonkin verran pahoinpitelyvammoja sekä -92 syntynyt mies. Miehellä ei vammoja ollut.

Asiaa selviteltäessä ilmeni, että epäilty on vuonna 1980 syntynyt tamperelainen mies. Hänet on otettu kiinni toisesta asunnosta epäiltynä tapon yritykseen. Uhrilla ei ole enää välitöntä hengenvaaraa.

Kaikkien epäiltyjen rikosten esitutkinta on alkuvaiheessaan. Poliisilla ei toistaiseksi ole niistä muuta tiedotettavaa. Seuraava tiedote annetaan maanantain kuluessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.