Sirkusteltan penkkirivi romahti katsojien alta Hyvinkäällä – poliisi tutkii syytä

Sirkus Tähden näytös Hyvinkäällä alkoi tänään iltakuudelta tahattoman dramaattisesti, kun yksi sirkusteltan penkkiriveistä romahti.  

Tähden sirkustirehtööri Samir kertoo MTV Uutisille, että sirkus ottaa tapahtuneen onnettomuuden vakavasti ja, että onnettomuuden syytä tutkitaan. Samirin mukaan metrin korkeudella olevalle penkkiriville mahtuu yhteensä kolmekymmentä katsojaa.

– Penkkirivi romahti heti näytöksen alussa kello 18 aikaan. Sen vakavampaa ei onneksi käynyt. Näytöstä päästiin jatkamaan poliisin luvalla pian tapahtuneen jälkeen.  

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudessa loukkaantui lievästi kuusi henkilöä. Yksi henkilö toimitettiin onnettomuuden seurauksena jatkotutkimuksiin.

Sirkus Tähti pahoittelee tapahtunutta, ja on hyvittänyt lippujen arvon niille katsojille, jotka eivät voineet tai halunneet jäädä katsomaan näytöstä loppuun.  

Sirkus Tähdestä kerrotaan, että telttaan mahtuu kokonaisuudessaan 500 katsojaa. Sirkuksesta kerrotaan, että onnettomuus otetaan myös sen takia vakavasti, sillä sirkuksen kahdeksan vuoden aikana vastaavaa ei ole ennen tapahtunut.

Lue myös:

    Uusimmat