Sipoossa jälleen uusia korona-altistuksia – yli 20 määrättiin karanteeniin

Koulutartunnat eivät yllättäneet lasten infektiotautiopin professoria:"On tärkeää paikantaa tartunnan saaneet oppilaat" 3:05
Video: Koulutartunnat eivät yllättäneet lasten infektiotautiopin professoria: "On tärkeää paikantaa tartunnan saaneet oppilaat"

Sipoossa on todettu tänään koronavirustartunta oppilaalla Sipoonjoen koulussa, tiedottaa Sipoon kunta. Aiemmin kunta kertoi korona-altistuksesta Gumbostrands skolassa.

Yhdellä Sipoonjoen koulun oppilaalla on todettu koronavirustartunta, minkä vuoksi 20 koulun oppilasta ja muutama opettaja on asetettu varotoimenpiteenä karanteeniin. Sipoon kunnan mukaan koulun muut oppilaat eivät ole tiettävästi altistuneet tartunnalle ja muut opetusryhmät jatkavat lähiopetuksessa noudattaen turvallisuus- ja hygieniakäytäntöjä. 

Sipoonjoen koulussa opiskelee noin 330 oppilasta.

Aiemmin tiedotettiin 13 oppilaan altistumisesta

Aiemmin tänään Sipoon kunta tiedotti, että Gumbostrands skolassa työskentelevällä henkilökunnan jäsenellä on todettu koronavirustartunta.

Altistuksen vuoksi 13 koulun oppilasta asetettiin kotikaranteeniin ja he siirtyvät etäopetukseen. Sipoon kunnan tiedotteen mukaan altistuneet oppilaat ovat samasta opetusryhmästä.

Lisäksi Sipoossa on aiemmin suositeltu Söderkulla skolan 4.-6. luokka-asteen oppilaita siirtymään tilapäisesti etäopetukseen koronavirusepidemiasta johtuvan henkilöstövajeen takia. 

Lue myös:

    Uusimmat