Mainos

Sipilä Ylellä: Pakkolait jäissä yhteiskuntasopimusneuvottelujen ajaksi

Pakkolakien valmistelu on pantu toistaiseksi jäihin, kunnes nähdään tuleeko työmarkkinaosapuolten neuvotteluissa tulosta korvaavista toimista kilpailukyvyn parantamiseksi, sanoi pääministeri Juha Sipilä (kesk.) Ylen Radio Suomen Pääministerin haastattelutunnilla.

Juha Sipilän mukaan nyt vaikuttaa siltä, että osapuolet ovat tosissaan ja pyrkivät nopeasti tuloksiin. Sipilän mukaan aikaa neuvotteluille on, mutta ei hirveän paljon. Hän ei ryhtynyt määrittelemään neuvotteluille tarkempaa aikarajaa.

Sipilä sanoi, että pakkolakien valmistelu pantiin jäihin, koska hallitus halusi vauhdittaa viime torstaina viidennelle kierrokselle lähteneitä neuvotteluja.

Jos sopua ei synny, aikoo hallitus jatkaa pakkolakien valmistelua ja antaa ne kevään aikana eduskunnalle.

Medvedevin kutsusta keskusteltu

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoo keskustelleensa EU-maiden virkaveljiensä kanssa etukäteen Venäjän pääministerin kutsumisesta vierailulle Suomeen. Sipilä kertoi asiasta Pääministerin haastattelutunnilla Ylellä.  

Sipilä kutsui Venäjän pääministerin Dmitri Medvedevin vierailulle Suomeen, kun pääministerit tapasivat perjantaina Pietarissa. Hän sanoi aikovansa tavata venäläistä vastapuoltaan säännöllisesti jatkossakin. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.