Sipe Santapukki nostalgisoi Apulannan alkuaikoja – tunnistaisitko rumpalin tämän veikeän punk-tyylin takaa?

Sipe Santapukki fiilistelee Apulannan tarinan alkua sosiaalisessa mediassa.

Rumpali Sipe Santapukki julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän muistelee Apulanta-yhtyeen alkuaikoja. Vuonna 2021 yhtye täyttää 30 vuotta ja sen kunniaksi Apulanta nähdään esiintymässä Helsingin olympiastadionilla kyseisen vuoden elokuussa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Muistan hyvin kun tämä kuva otettiin, Apulanta oli juuri perustettu. Muistan myös ne haaveet ja toiveet, jotka laitoin tuolloin sinetiksi sydämeeni ja jotka ovat kulkeneet mukanani siitä lähtien. Opin myös matkan varrella olemaan niistä juurikaan puhumatta. Paitsi Tonille (Wirtanen) ja äidille, Santapukki kirjoittaa päivityksessään.

– Ihan ekaksi toivoin joskus soittavani Lahden kasisalilla, sitten Päijät-Hämeen ulkopuolella ja seuraavaksi Helsingin Tavastialla. Sen kaikista isoimman unelman toteutumisessa meni 30 vuotta ja niihin vuosiin tiivistyy käsittämättömän paljon elämää. Kaikista tärkeimpänä uskomaton määrä hienoja kohtaamisia uskomattoman hienojen ihmisten kanssa. Edes kirjasarja ei riittäisi kuvaamaan tätä kaikkea, onneksi sen voi kuitenkin musiikillisesti tiivistää elokuussa 2021, Santapukki jatkaa. 

Rumpali hehkuttaa päivityksessään Apulannan suunnitteilla olevaa Olympiastadionin keikkaa. Mies fiilistelee, että tunnelma rumpusettiä kootessa stadionin lavalle voi olla ensi vuonna melkoinen. 

Santapukin seuraajat sen sijaan ovat fiilistelleet sekä tulevaa suurkeikkaa, että miehen nuoruudessaan omaksumaa tyyliä. 

– Sulla on kuvassa sama lookki kun mulla joskus - 79, nykyään tää punkkari on ihan mummuna, eräs seuraaja toteaa.

– Kyllä on miehessä ollut aina tyyliä, toinen kommentoija toteaa. 

– Kannattaa uskaltaa unelmoida, kolmas summaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja