Mainos

Sinkkunaiselta erikoinen ratkaisu: Sopivaa kumppania ei löytynyt, meni naimisiin itsensä kanssa

Kolmekymppinen nainen kyllästyi sinkkuutensa aiheuttamiin uteluihin ja nai parhaan mahdollisen kumppanin – itsensä.

Monien tavoitteena on löytää itselleen sielunkumppani, jonka kanssa he voivat elää onnellisena elämänsä loppuun saakka. Mutta kun täydellistä kumppania ei tunnu löytyvän sitten millään ja oma peilikuva alkaa kiinnostaa toisia ihmisiä enemmän, puhutaan ”sologamysta”, yhdestä itserakkauden ilmenemismuodosta.

Kyseiset henkilöt päättävät mennä naimisiin itsensä kanssa osoittaakseen, etteivät tarvitse ketään muuta määrittelemään sitä, keitä he ovat. Yksi itsensä kanssa naimisiin menneistä on 37-vuotias Erika Anderson.

– Kannustan naisia sanomaan kyllä itselleen. Se tarkoittaa, että riitämme, vaikka emme olisikaan pariutuneet kenenkään kanssa, Anderson kertoo erikoisen päätöksensa taustoista.

Oiva tapa sanoi itselleen, olet sen arvoinen

Anderson sanoi itselleen tahdon kauniissa seremoniassa New Yorkissa. Aivan kuten perinteiset morsiamet, hän oli pukeutunut seremoniaa varten valkoiseen morsiuspukuun ja piteli morsiuskimppua kävellessään alttarille, jossa ei tällä kertaa kuitenkaan ollut ketään odottamassa.

Nainen kertoo päätyneensä tähän erikoiseen ratkaisuun kyllästyttyään ihmisten parisuhdeuteluihin. Mikä olisikaan parempi tapa vastata uteluihin kuin naida itsensä? 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vaikka se ei ole laillisesti pätevä, se on erinomainen tapa kertoa itselleen ”Olet sen arvoinen!”, Anderson selittää.

Juhlistaakseen liittoaan, nainen varasi itselleen jopa häämatkan Meksikoon.

Vaikka itsensä naiminen on tapa osoittaa itsenäisyyttä, se ei suinkaan tarkoita sitä, että naisen olisi vietettävä koko loppuelämänsä yksin. Ei suinkaan, Anderson käy edelleen treffeillä ja on valmis menemään naimisiin, kunhan sopiva kumppani osuu kohdalle. Sitä ennen hän nauttii täysin rinnoin tasa-arvoisesti liitosta, jossa kumpikin osapuoli hoitaa taatusti oman osuutensa kotitöistä.  

Naimisiin voi mennä monella tapaa, vaikka kauppakeskuksessa. 


 Lähde: Popsugar

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja