Mainos

Sinkkuäidin mahtava tempaus: Pukeutui isäksi koulun ”isäpäivää” varten

Elijahilla ei ole isää, jonka hän olisi voinut ottaa mukaansa koulun isäpäivään. Pojan äiti päätti pelastaa tilanteen luovalla tavalla.

Teksasilainen Yevette Vasquez oli viemässä 12-vuotiasta Elijah-poikaansa kouluun, kun huomasi ruuhkan koulun parkkipaikalla. Vasquez pelästyi, että on unohtanut koulun tapaamisen; Elijah lohdutti äitiään toteamalla, että kyseessä oli vain ”donitseja isän kanssa” -tapahtuma.

Vasquez on yksinhuoltaja, eikä Elijahilla ollut isää, jonka olisi voinut ottaa mukaansa kouluun.

– Sanoin ”mikset kertonut” ja vitsailin, että olisin voinut pukeutua mieheksi häntä varten, Vasquez heitti Yahoo.comin mukaan.

Äidin yllätykseksi poika piristyi ideasta.

– Hän totesi ”no, äiti, meillä on kymmenen minuuttia aikaa ennen kuin kello soi!” Kun näin, miten innoissaan hän oli, päätin toteuttaa idean, Vasquez kuvaa.

Kaksikko ajoi takaisin kotiin ja Vasquez tuunasi itsestään ”isän” lippalakilla ja tekoviiksillä.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä. Selaa kuvia next-näppäimellä.

– Kun menimme (koulun) kirjastoon, siellä oli paljon miehiä, joista monet hurrasivat. Elijahilla oli kasvoillaan valtava hymy, ja saimme luonnollisesti donitseja, Vasquez toteaa.

Hän jakoi kuvan tempauksestaan sosiaaliseen mediaan poikansa luvalla.

– Tiedän, ettei muiden lasten näkeminen isien seurassa ole helppoa lapselleni, mutta se on elämää. Ainakin voin yrittää tehdä mitä vain, jotta saisin hänet hymyilemään, Vasquez kirjoitti kuvan yhteyteen.

Hän haluaa myös muiden yksinhuoltajien lasten tietävän, että he ovat kokonaisia ja täydellisiä, vaikka heitä puuttuisi toinen vanhempi.

– Kolme poikaani ovat minulle rakkaita, ja toivon, että voin kasvattaa heidät upeiksi miehiksi, isiksi ja aviomiehiksi ilman isän mallia, Vasquez kuvaa.

Koulu on saanut kritiikkiä ”isäpäivästä”, joka syrjii osaa lapsista. Vasquez ymmärtää kritiikin, mutta myös koulun kannan.

– Minusta päivää ei tarvitse lakkauttaa. Minusta on mukavaa, että koulu juhlii lastensa kanssa olevia isiä, ja heillä on myös äitipäivä ”muffineja äidin kanssa”, Vasquez sanoo.

Kyllä – hän aikoo osallistua myös muffinipäivään poikansa kanssa.

Vinkkejä kaikille kasvattajille:

7:29

6:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.