Siniset mekot erottuivat upeasti edukseen punaisella matolla, katso

Mustaa on sanottu varmaksi ja tyylikkääksi valinnaksi juhlapuvussa, mutta Oscar-gaalan tähdet näyttivät, että sähkönsininen sopii punaiselle matolle oivasti!

Musta voi olla aina tyylikästä, mutta miksei punaiselle matolle saisi valita jotakin värikästä? Esimerkiksi ReeseWitherspoon, 36, esiintyi sädehtivänä Louis Vuittonin vartalonmyötäisessä sinisessä iltapuvussa.

Laulaja-näyttelijä JenniferHudson, 31, ei luottanut pelkkään siniseen: hänen iltapuvustaan löytyi myös metallista kuviointia.

ollut Helen Hunt, 49, esiintyi yksinkertaisessa tummansinisessä iltapuvussa, jota hän oli koristanut suurella hopeisella kaulakorulla.

Oscar gaalan nuorin osanottaja, QuvenzhaneWallis, 9, oli valinnut ylleen tummansinisen prinsessamaisen puvun ja suloisen koiralaukun.

Oscar-gaalassa 2013 52-vuotias RobinRoberts oli pukeutunut sähkönsiniseen sametti-iltapukuun. Roberts on juontanut muun muassa Good Morning America -ohjelmaa.

Toinen sinistä ylleen valinnut oli muun muassa Access Hollywood- ja Entertainment Tonight -ohjelmissa esiintynyt Nancy O'Dell, jonka vaaleansinisessä iltapuvussa oli huikea halkio.

O'Dell asusti pukunsa hopeisilla sandaaleilla sekä samanvärisillä koruilla.

Roberts oli valinnut hopeisia, kivin koristeltuja koruja asunsa toveriksi.


Lue myös:

Katso video!


AVA/Maria Aarnio

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja