Simo Valakari kommentoi siirtohuhua – "Se on fakta"

Brittimedia BBC kertoi keskiviikkona, että Kuopion Palloseuran päävalmentaja Simo Valakari olisi hakenut entisen seuransa Motherwellin päävalmentajaksi. Valakari kertoi kuitenkin KuPSin julkaisemalla Twitter-videolla, että asia ei pidä paikkaansa.

Valakari pelasi Motherwellissa vuodesta 1996 vuoteen 2000. Hän on luotsannut kuopiolaisseuran Veikkausliigan kärkipaikalle ja eurokentillä KuPS on Konferenssiliigan kolmannella karsintakierroksella. Valakari kertoikin, että juuri menestys on sen taustalla, miksi hänen nimeä nostetaan spekulaatioissa esille.

– Sanotaan nyt näin, että mielellään olisin vain halunnut kommentoida huomista peliä, mutta toisaalta, kun mietin tuota kysymystäsi, niin kaikki tämä liittyy huomiseen peliin. Eli, jos emme olisi pelaamassa tätä huomista peliä, jos emme olisi tehneet tätä kahden vuoden matkaa KuPSin kanssa tehty, menestytty, pelaajat pelanneet erittäin hyvin, taustat auttaneet minua, niin ei minun nimeni olisi siellä Motherwellin spekulaatioissa, Valakari sanoi.

– Se kertoo ainoastaan minulle, että me olemme tehneet asioita oikein ja hyvin KuPSissa. Jos me olisimme seitsemäs tai kahdeksas sarjassa, jopa viides Veikkausliigassa, ei Simo Valakarin nimi olisi Motherwellin spekulaatioissa, Valakari jatkoi.

Valakarilta kysyttiin lopuksi, että onko asiassa minkäänlaista konkretiaa. 

– Ei ole mitään. Olemme olleet hyviä jo pitkän aikaa ja se herättää aina kiinnostusta. Se on fakta, Valakari totesi.

KuPSin kausi jatkuu torstaina, kun se kohtaa Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen avausosassa sveitsiläisen Young Boysin. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Turussa.

Lue myös:

    Uusimmat