Huonoja uutisia KuPSille – BBC: Simo Valakari hakenut ex-seuransa manageriksi

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Simo Valakari on hakenut entisen seuransa Motherwellin uudeksi manageriksi, kertoo BBC.

Motherwellin keskikentällä vuosina 1996-2000 pelannut 49-vuotias on johdattanut KuPSin Veikkausliigan piikkipaikalle. Euroopan Konferenssiliigan karsinnoissa seura on edennyt komeasti kolmannelle karsintakierrokselle.

Tästä huolimatta Valakari myönsi MTV Urheilulle olevansa kiinnostunut entisen seuransa valmentamisesta, kun pesti aukesti Graham Alexanderin potkujen myötä viime viikon lopulla. Nyt hän on tiettävästi jättänyt ex-seuralleen työhakemuksensa.

Entisellä Suomen maajoukkuemiehellä on päävalmentajakokemusta kotimaan lisäksi Norjasta. Valakari on voittanut 12-vuotisen valmentajauransa aikana Veikkausliigan mestaruuden, Suomen liigacupin sekä kaksi Suomen Cupia.

Motherwellin seuralegenda ja akatemialuotsi Steven Hammell, toimii parhaillaan joukkueen väliaikaisena valmentajana. Sunnuntaina Hammell johdatti Motherwellin Skotlannin Valioliigan avausvoittoon St Mirreniä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat