Mainos

Silja Europa liikennöi jälleen

Ruotsinlaiva Silja Europa törmäsi tuulenpuuskan voimasta laituriin Maarianhaminassa viime yönä. Alus sai kylkeensä vaurioita. Laivayhtiön mukaan törmäys ei aiheuttanut matkustajien loukkaantumisia. Alus palasi Turkuun kello viideltä alkuillasta ja se lähti tarkastuksen jälkeen Tukholmaan kello 22 kaksi tuntia aikataulusta jäljessä.

Laiva tarkastettiin ja korjattiin alustavasti yöllä, kertoi Silja Linen viestintäjohtaja Seija-Riitta Laakso aamulla. Maarianhaminan merivartioasemalta kerrottiin, että alueella puhalsi yöllä voimakas tuuli, jonka voimakkuus oli puuskissa 20 metriä sekunnissa.

Silja Linen mukaan laivan oli tarkoitus lähteä Maarianhaminasta paluumatkalle Turkuun aamulla noin kello yhdeksän. Viestintäjohtaja Laakson mukaan laiva tarkastetaan uudelleen päivän aikana, ja sille tehdään tarvittavat korjaustyöt.

Risteilyllä oli mukana runsaat 2600 matkustajaa, joista vajaat 200 oli matkalla Tukholmaan. Laivayhtiön mukaan nämä 200 jatkoivat matkaansa Maarianhaminasta Tukholmaan päivän aikana muilla aluksilla.
Risteilyllä olleet suomalaismatkustajat palasivat Silja Europalla takaisin Turkuun.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.