Sijaisvanhemmat Pirjo ja Olavi ovat omistaneet elämänsä lasten auttamiselle – liikuttuvat kyyneliin saamastaan yllätyksestä

Sijaisvanhemmat Pirjo ja Olavi saavat elämänsä yllätyksen:"Olisi paljon sanomista" 7:33
Sijaisvanhemmat Pirjo ja Olavi saavat elämänsä yllätyksen: "Olisi paljon sanomista"

Laulu rakkaudelle -ohjelmassa nähdään Pelastakaa lapset -erityisjakso, jossa muistetaan lasten auttajia.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman erityisjaksossa keskitytään lapsiin sekä heidän auttajiinsa Pelastakaa lapset -järjestön kautta. Jaksossa tavataan muun muassa jo kolmenkymmenen vuoden ajan sijaisvanhempina toimineet Pirjo ja Olavi. Sijaisvanhemmuuden lisäksi pariskunta on toiminut tukiperheenä sekä lomakotina niitä tarvinneille lapsille, omien lastensa lisäksi. 

– Olemme tykänneet todella paljon lapsista ja auttamisen halu on ollut aivan mahdoton, että oltaisiin haluttu auttaa kaikkia, Pirjo kertoo. 

Kun Pirjo ja Olavi pääsevät istumaan valkoisille tuoleille, he näkevät ruudulta terveiset heidän perheessään asuneelta, nyt jo aikuiselta sijaislapselta Terhiltä, joka kertoo oman tarinansa. Pari liikuttuu kyyneliin sekä Terhin tarinasta, että lavalle saapuneen Suvi Teräsniskan esityksestä.

– Olisi paljon sanomista, muttei kykene sanomaan, Pirjo toteaa kyynelten lomasta esityksen jälkeen. 

Katso yllä olevalta videolta Pirjon ja Olavin tarina sekä Suvi Teräsniskan koskettava esitys. 

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat