Mainos

Siilitien turma-auto runnoi autoja ja jalankulkijoita 150 metrin matkalla – "Jälki on karua"

0:43

Helsingin Siilitien metroaseman läheisyydessä ainakin neljään ihmiseen törmännyt auto runnoi autoja ja ihmisiä yli sadan metrin matkalla, Helsingin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Tommi Sivula kertoo. 

– Tapahtuma oli sellainen, että auto ajoi noin 150 metrin matkan ja törmäsi samalla autoihin ja jalankulkijoihin. Auto pysähtyi Siilitien metroaseman parkkipaikalle, jossa se törmäsi useampiin autoihin, Sivula kertoo.

Ensimmäisten joukossa onnettomuuspaikalle saapunut Sivula kertoo aiemmista tiedoista poiketen, että onnettomuudessa loukkaantui vakavasti kaksi naista ja yksi mies sekä lievästi toinen mies. 

Aiemmin pelastuslaitos ilmoitti, että onnettomuudessa vakavasti loukkaantuneita olisi kaksi ja lievemmin loukkaantuneita toiset kaksi. Sivula ei ota kantaa siihen, oliko turma-auton kuljettaja loukkaantuneiden joukossa.

Jälki karua

Sivulan mukaan yhteensä kahdeksan autoa kärsi tilanteessa eriasteisia vahinkoja. Osa autoista runnoutui lunastuskuntoon. Onnettomuudessa kaatui myös useita liikennemerkkejä ja tieopasteita.

– Lisäksi matkan varrella on silppua ja muuta jätettä autoista. Jälki on karun näköistä.

Sivulan mukaan kyseessä oli onnettomuus. Poliisi on arvioinut, että turma-autoa kuljettanut mies sai mahdollisesti sairaskohtauksen ja menetti auton hallinnan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.