Siiderillä eläneen Wallu Valpion juoksuvauhti on uskomattomissa lukemissa: "Alkaa viisikymppinen mies olla hyvässä kunnossa"

0:45
Tässä ovat Myyrän kisaajat!

Kiitos Pippa Laukan, Wallu Valpio urheilee nykyisin kiitettävästi. 

Monessa sopassa Suomen mediakentällä keitetty Wallu Valpio, 47, nähdään MTV3-kanavalla starttaavassa Myyrä-ohjelmassa, jossa fyysisyyden lisäksi mittelöidään myös psykologisessa mielessä.

Yksi ohjelmassa olevista on myyrä ja pelin henkenä on, että kenenkään kilpailijoihin kuvauksissa ei voi luottaa. Vuosikausia media-alalla työskennellyt Valpio paljastaa, että myös hänen omassa elämässään on tullut vastaan näitä ”myyriä”.

– Onhan niitä omanlaisia myyriä ollut, tai jos voisi selkäänpuukotuksesta puhua. Aina silloin, kun olet jostain syystä enemmän esillä, niin alkaa sadella viestejä, jonka joukkoon mahtuu niin rahanpyytäjää kuin ideoita start up yrityksistä sun muista.

– Heti, kun Myyrän mainos pamahti Maikkarille, niin alkoi heti olla taas kavereita ja ideoijia.

Valpio osaa kuitenkin jo tunnistaa ne, joilla ei ole pyyteettömät tarkoitusperät.

– Kyllä sen tarkoitusperän huomaa jo muutamassa minuutissa.

Valpion kilpakumppina Myyrässä on hänelle jo entudestaan tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka, joka laittoi miehen elintavat kuntoon Olet mitä syöt -ohjelmassa vuosi sitten. 

– Kiitos Pipan olen käynyt nyt vuoden verran noin kaksi kertaa viikossa punttisalilla. Tunnin verran aina juoksen. Tällä hetkellä juoksuvauhti on kahdeksan kilometriä tunnissa. Juoksun jälkeen vedän puolitoista tuntia punttia. Kyllä tässä alkaa olemaan viiskymppinen mies jo ihan hyvässä kuosissa, Valpio toteaa. 

Pippa Laukka kauhistui Valpion elintavoista. 

Valpion ruokavalio koostui lähinnä nesteistä, kuten siideristä sekä tupakasta. Ohjelman jälkeen Valpio kertoi MTV Uutisille, että on vähentänyt myös tupakanpolttoaan ja pummiikin vain silloin tällöin savukkeen kaveriltaan. 

Myyrä MTV3-kanavalla 2. maaliskuuta alkaen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja