Signmarkin tanssinopettaja sairastui – Katri Mäkinen hälytettiin apuun: "Kivaa päästä kokeilemaan Katrin opetusmetodeja"

Katri Mäkinen paikkaa Anniina Koivuniemeä Signmarkin opettajana.

Räppäri Signmark tanssii kuluvan viikon Anniina Koivuniemen sijaan toissaviikolla Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta pudonneen Katri Mäkisen kanssa. Kisan formaattiin kuuluu tähtioppilaan mahdollisuus tanssia jo pudonneen opettajan kanssa, mikäli varsinainen opettaja on esimerkiksi sairastumisen vuoksi estynyt.

– Tällaista tänään, Signmark naurahti treenisalilla.

Kaksikon treenit lähtivät hyvin käyntiin maanantaina 24. lokakuuta. Parivaljakolla on siis tuttuun tapaan viikko aikaa opetella uusi tanssi.

– Hauskaa, vauhti päällä. Jokaisella opettajalla on tapansa opettaa ja on kivaa päästä kokeilemaan Katrin opetusmetodeja, räppäri nauroi treenisalilla.

Kaksikko esittää tulevana sunnuntaina wienervalssin.

– Tipuin viikko sitten, mutta minusta ei pääse kulumallakaan eroon, Mäkinen vitsaili.

Signmarkille kyseessä on kauden toinen viikko, kun hän tanssii toisen opettajan kanssa. Parinvaihtoviikolla hänen parinaan tanssi Saana Akiola.

– Sehän on sulle rikkaus, että pääset eri näkökulmasta (tanssimaan). Sulla on uusi parinvaihtoviikko, Mäkinen vitsaili.

Katso Signmarkin ja Koivuniemen viimeisin esitys allaolevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat