Sidney Crosby ja Aleksandr Ovetshkin yhtä mieltä NHL-kauden jatkovaihtoehdoista – "Anteeksi tyypit"

NHL:n supertähdet Sidney Crosby ja Aleksandr Ovetshkin toivovat, että pelit jatkuvat suoraan pudotuspeleistä, kunhan koronavirustilanne rauhoittuu ajoissa.

NHL-kausi on toistaiseksi tauolla maailmalla leviävän koronavirustilanteen vuoksi. Tällä hetkellä NHL-kauden kohtalo on yhä mysteeri, mutta liigan toiveena ja tarkoituksena on saada kausi vietyä loppuun.

Aikataulullinen tilanne luo kuitenkin haasteita. Yhtenä vaihtoehtona on jatkaa kautta suoraan pudotuspeleillä, jotta kauden päätös ei venyisi turhan pitkälle kesään. Edmonton Oilersin tähti Connor McDavid on ajatusta vastaan, mutta idealle löytyy myös kannattajia.

– Sitä yrittää saada niin paljon pelejä kuin mahdollista, mutta minusta ei olisi huono juttu aloittaa pudotuspeleistä, Pittsburgh Penguinsin tähti Sidney Crosby toteaa Sportsnetin mukaan.

Washington Capitalsin venäläistykki on Crosbyn kanssa samoilla linjoilla.

– Mitä enemmän pelejä pelaamme, sitä parempi se on meidän kannattajillemme ja joukkueille, jotka taistelevat pudotuspelipaikasta. Minä aloittaisin kuitenkin pudotuspelit mieluummin heti. Anteeksi tyypit, Ovetshkin sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja