Shoppailu Jumbon Prismassa sai yllättävän käänteen, kun sonta kirjaimellisesti suihkusi asiakkaiden niskaan – silminnäkijä IL:lle: "Nuori nainen oli yltä päältä siinä"

5:19
Video: Viime vuonna kerroimme tapauksesta, jossa hyvinkääläisiä yrittäjiä oli jo yli vuoden päivät piinannut jatkuva ilkivalta, kun heidän liikkeitään on tuhrittu ulosteella – tästä tuolloin oli kyse!

Vantaalla sijaitsevan kauppakeskus Jumbon Prisman asiakkaat saivat kokea perjantaina iltapäivällä epämiellyttävän yllätyksen. Jätevesiputki petti kesken ruokaostosten, ja sen sisältö läsähti asiakkaiden niskaan.

Astetta kauheamman tilanteesta teki se, että veden mukana paljastui jätteitä ja ihmisten ulosteita.

– Viimeistään hajun täyttäessä melkein koko Prisman kävi selväksi, että se oli sitä itseään, kommentoi paikalla ollut Anna tilannetta Iltalehdelle.

Anna kertoo, että hän itse välttyi pahimmalta, mutta hänen lähellään ollut nainen oli pahimmassa paikassa ja sai jätevedet suoraan päällensä.

– Nuori nainen oli yltä päältä siinä, toteaa Anna Iltalehdelle.

Hän toteaa myös, että Prisman henkilökunta hoiti tilanteen mallikkaasti.

Alue rajattu – kauppa palvelee normaalisti

HOK-Elannon Prismojen ketjujohtaja Anu Tuomaala vahvistaa tilanteen kulun MTV Uutisille. Hän toteaa tapauksen johtuneen viemäriputken pettämisestä. 

– Siellä parhaillaan siivoustoimia suoritetaan ja kartoitetaan tietysti mitä vahinkoja tapauksesta on sattunut.

Tuomaala ei osaa vielä tässä vaiheessa kertoa, mikä mahtaa olla jätevesiputken pettämisen syynä. Henkilökunta keskittyy tällä hetkellä tilan kunnostamiseen.

– Siinä menee niin kauan, että olemme saaneet varmistettua paikkojen olevan jälleen siistissä ja turvallisessa kunnossa.

Nyt Jumbon Prisma palvelee asiakkaita normaalisti, eikä putken pettämisestä aiheutunut suurempaa varaa asiakkaille. Ainoastaan Deli Kahvibaarin alue on tällä hetkellä suljettu. 

– Sen on arviolta noin 150 neliön kokoinen alue eli aika pieni osa, kun puhutaan 10 000 neliön kokoisesta hypermarketista.

– Kauppa on ihan turvallinen asioida. Siellä vain rajattu alue on suljettu, Tuomaala vakuuttaa.

Hän sanoo, että vastaavaan hän ei ole aiemmin törmännyt.

– Koputetaan puuta, että kovin usein tällaisia ei kävisi, Tuomala toteaa lopuksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja