Mainos

Shirly Karvinen julkaisi seuraajilleen kaunistelemattoman kuvan – "Hikisenä, tukka vähän sekaisin ja ilman meikkiä"

3:22

Vuoden 2016 Miss Suomen, Shirly Karvisen, mukaan ihmiset näyttävät sosiaalisessa mediassa usein erilaiselta kuin oikeassa elämässä. 

 • Ylhäällä olevalla videolla Shirly Karvinen kertoo missivuodestaan.

Miss Suomi -kruunustaan viime syksynä luopunut Shirly Karvinen yllätti Instagram-seuraajansa pitkällä kuvalla ja kirjoituksella.

Kuvatekstissä Karvinen kertoo, ettei koskaan julkaise itsestään kuvia, joissa ei olisi laittautunut. Hän kertoo kuitenkin viettävänsä suurimman osan ajasta hiukset vähän sekaisin ja ilman meikkiä. 

– Joten tässä, suoraan jumpalta, hikisenä, tukka vähän sekaisin, ilman meikkiä tämmöisenä vähän kiinalaisen näköisenä. Tänä päivänä jengi näyttää useasti somessa ihan eriltä, kuin oikeassa elämässä, joskus on hyvä palautua takaisin maanpinnalle. (ripsienpidennyksiä ja kulmapigmentointeja ei lasketa  maailmassani), hän kirjoittaa. 

Karvinen on seurustellut syksystä 2016 asti Vertti Harjuniemen kanssa. Etäsuhteessa elävä pariskunta kertoi alkuvuonna, että muutto yhteiseen kotiin on luultavasti edessä tämän vuoden aikana. Tuolloin pariskunta suunnitteli, kuinka Harjuniemen työkuviot saadaan sovitettua Tampereelta Helsinkiin.

– Sitten kun se varmistuu, ruvetaan oikeasti aktiivisemmin katsomaan rahoituspuolta. Mutta kyllä veikkaisin, että joskus syksyllä se voisi olla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.