Nyt on herkkää – Miss Suomi Shirly Karvinen hempeänä Vertti-kultansa kanssa kesäyössä

Hallitseva Miss Suomi julkaisi Instagram-tilillään romanttisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa.

Missikruunustaan syyskuussa luopuva hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen, 24, seurustelee tv:stäkin tutun personal trainerin, Vertti Harjuniemen, 32, kanssa.

SuomiRock-radiokanavalla omaa ohjelmaansa kesän ajan juontava Karvinen julkaisi Instagram-tilillään herkän yhteiskuvan rakkaansa kanssa.

Kuvassa Shirly ja Vertti istuvat laiturilla järvimaisemissa ja pussaavat toisiaan.

– Juhannuksesta selvitty, minulla on ihania ihmisiä ympärillä. Nyt jaksaa kälättää radiossa hyvillä mielin, Miss Suomi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Shirly on lisännyt yhdeksi kuvan aihetunnisteista loveofmylife eli suomennettuna "elämäni rakkaus".


Shirly Karvinen muutti keväällä pienestä yksiöstään isompaan asuntoon, mutta hän kertoi MTV.fin haastattelussa, että saman katon alle rakkaansa kanssa ei kaunottarella ole kiirettä.

– Rakkauselämässä pyyhkii hyvin! Vertti asuu Tampereella ja minä Helsingissä. Meillä on vähän niin kuin kaksi kotia eri kaupungeissa. Se on ihan mukavaa. Välillä se on toki vähän raskasta olla niin kaukana toisesta, mutta toistaiseksi mennään näin. Ehkä sitten jonain päivänä sitten katsotaan uusiksi asumisjärjestelyjä, sitten kun aika on kypsä, Karvinen kertoi MTV.fille.

– Näissä asioissa ei kannata hosua. Varsinkin, kun on kerran jo tehnyt sen virheen, että on muuttanut liian aikaisin jonkun kanssa yhteen ja sitten on laitettu lusikat jakoon. Voin kertoa, että sellaisen kokemuksen jälkeen on huomattavasti varovaisempi.


Miss Suomi kertoi uskovansa siihen, että hän muuttaa vielä jonakin päivänä rakkaansa kanssa yhteiseen kotiin.

– Näitä asioita pitää miettiä ennemmin järjellä kuin tunteella. Pitää olla fiksu. Lautasten jakaminen, se ei ole hauskaa hommaa. Mutta niin sitä opitaan.

Lue myös:

    Uusimmat