Sharon Stone säväyttää viisikymppisenäkin

Näyttelijätär Sharon Stone on virallisesti keski-ikäinen, sillä tähti viettää tänään 50-vuotissyntymäpäiviään. Kuvista päätellen vuodet eivät kuitenkaan ole kohdelleet säväyttävää tähteä kovinkaan kaltoin.

Tänään syntymäpäiviään viettävä Stone nousi Hollywoodin himotuimpien näyttelijättärien joukkoon vuonna 1992 Basic Instinct - elokuvan myötä. Leffa tuli erityisen tunnetuksi on rohkean eroottisista kohtauksistaan, joissa Stone loisti kohtalokkaan naisen roolissa Catherine Tramellina. Tästä lähtien tähteä on pidetty seksisymbolina, joka ei turhaan peittele seksikkyyttään. Stone onkin tunnettu myös rohkeasta tyylistään punaisella matolla.

Basic Instict -leffan jälkeen menestystä Stonelle tuli vuonna 1995 ensi-iltansa saaneesta Casino -elokuvasta. Näyttelijätär nappasi roolistaan Golden Globen sekä Oscar -ehdokkuuden. 2000-luvulla tähteä ei juurikaan menestysleffoissa ole nähty.

Viime vuosina suurimman kohun Stonen ympärillä aiheuttikin päätös Basic Instict -elokuvan jatko-osan kuvaamisesta. Basic Instict 2 sai ensi-iltansa vuonna 2006, mutta sen suurimmaksi ansioksi jäivät eroottiset kohtaukset, joissa Stone pääsi esittelemään ikäänsä nähden harvinaisen timmiä vartaloaan. Elokuva kuitenkin floppasi kaupallisesti täysin, eikä yleisö jaksanut raahustaa elokuvateattereihin edes rohkeiden kohtausten takia.

Kuten Basic Instict 2 osoitti, Stone on säilynyt ikäänsä nähden erittäin kiinteässä kunnossa, mutta tähden vartalosta lukea jo merkkejä ikääntymisestä. Stonen on myös epäilty käyneen kaunistautumassa plastiikkakirurgin vastaanotolla, mutta näyttelijätär ei ole kumonnut tai myöntänyt väitettä.

Olipa tähti kaunistautunut kirurgin vastaanotolla tai ei, totuus on, että Sharon Stone onnistuu säväyttämään hehkeydellään edelleen. Stonen kauneutta voidaan ihailla valkokankaalla myös jatkossa, sillä näyttelijätär nähdään muun muassa Brad Pittin ja Meryl Streepin rinnalla Dirty Tricks -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2009.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat