Seurapiiritähti Nanna Karalahti julkaisi vauhdikkaan kuvan lapsistaan – hurjastelevat villillä menopelillä: "Riemua ja iloa jokaiseen päivään"

Vieraina Nanna ja Jere Karalahti 8:37
Nanna ja Jere Karalahti yhteishaastattelussa.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja tv-kasvo Nanna Karalahti julkaisi suloisen kuvan lapsistaan.

Hyvinvointiyrittäjänä tunnettu Nanna Karalahtiilahdutti Instagram-seuraajiaan julkaisemalla vauhdikkaan kuvan lapsistaan. Karalahdella on kaksi lasta ex-jääkiekkoilijaJere Karalahden kanssa, Jax 4 vuotta ja 1-vuotias Alexia-tytär. Kuvassa lapset ajelevat vauhdikkaan näköisellä menopelillä.

– Riemua ja iloa jokaisen päivään. On niin tärkeää̈ ja helppoa olla lapsi sydämeltään, Karalahti kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Nanna jakaa seuraajilleen usein suloisia kuvia perheonnestaan. 

Nanna paljasti hiljattain podcastissa, ettei pariskunta ole aina samoilla linjoilla lasten kasvatukseen liittyvistä kysymyksistä.

– En mä antaisi Jeren yksin kasvattaa lasta, sanotaanko näin. Vastuunkanto ja sellaiset tietyt osa-alueet voisivat jäädä vähän vähemmälle, puntaroi Nanna.

– En tiedä olenko ankarampi, mutta olen kyvykkäämpi joissain asioissa, hän nauraa.

Jerellä on Nannan kanssa saatujen lasten lisäksi aikuinen tytär Ronja aiemmasta liitostaan Susanna Karalahden kanssa. Lisäksi ex-kiekkoilijalla on Stella-tytär valkovenäläisen Oksanan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat