Seurapiirikuningatar Ivana Trump saatettiin viimeiselle matkalleen New Yorkissa – Trumpin koko perhe paikalla

Minkälaista on Trumpin ja hänen lähipiirinsä elämä tällä hetkellä? Seitsemän uutiset kokosi tietopaketin 2:04
Katso video! MTV Uutiset kokosi tietopaketin Trumpin ja hänen lähipiirinsä elämästä!

Seurapiirirouva Ivana Trump laskettiin haudan lepoon New Yorkissa.

Seurapiirirouva ja Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trump saateltiin viimeiselle matkalleen 20. heinäkuuta New Yorkissa. Trump menehtyi torstaina 14. heinäkuuta kotonaan Manhattanin Upper East Sidella 73-vuotiaana. Viranomaisten mukaan Trumpin kuolinsyy oli onnettomuus.

Seurapiirikuningattaren hautajaiset järjestettiin St. Vincent Ferrerin roomalaiskatolisessa kirkossa niin ikään Upper East Siden hienostokaupunginosassa. Hautajaisissa oli läsnä koko Trumpin perhe, sekä New Yorkin silmää tekeviä.

Ivana Trumpin kaikki kolme lasta, Donald Trump Jr, 44, Ivanka Trump40, sekä Eric Trump, 38, pitivät puheet äitinsä hautajaisissa sadalle kutsuvieraalle.

– Hän oli suunnannäyttäjä niin miehille kuin naisillekin. Äitini sanoi minulle kerran, ettei ole mitään, mitä hän ei voisi tehdä korkokengissä. Hän opetti meidät kalastamaan keihäillä ja laittamaan ruokaa. Äitini laajensi mieliämme, Ivanka Trump oli sanonut puheessaan.

Entinen presidentti Donald Trump ei puhunut kirkossa, mutta oli tiettävästi aiemmin antanut lausunnon, jossa muisteli ex-vaimoaan.

– Hän oli erinomainen. Kaunis sisältä ja ulkoa. Aloitimme kaiken tämän ja yhteisen elämämme niin upealla suhteella, Trump oli sanonut.

Siunaustilaisuuden jälkeen Ivana Trumpin kultainen arkku kannettiin ulos kirkosta surevan perheen ja kutsuvieraiden ohi. Arkkua saattamassa olivat Trumpin kaikki lapset ja heidän puolisonsa, Trumpin lapsenlapset, sekä ex-puoliso Donald Trump nykyisen vaimonsa Melanian kanssa. Lisäksi saattueeseen kuului Ivanan henkilökohtainen avustaja ja läheisiä ystäviä.

Ivana Trump tunnettiin hyväntekijänä ja eläinten ystävänä. Trumpin perhe pyysi hautajaiskukkien sijaan lahjoituksia Big and Small Dog Ranch Rescue -koirajärjestölle.

Hautajaisten jälkeen Trumpin perhe suuntasi yksityiseen muistotilaisuuteen tiettävästi New Jerseyhin Donald Trumpin golfklubille.

muotisuunnittelija, malli ja liikenainen Ivana Trump ja Donald Trump olivat naimisissa vuodesta 1977 vuoteen 1992 ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Lähde: Dailymail


Lue myös:

    Uusimmat