Serena Williams sai purkauksestaan jättisakot – Varkaaksi haukkuminen keventää voittopottia yli 8600 euroa!

Serena Williams joutuu maksamaan raivostumisestaan 17 000 dollarin eli yli 14 000 euron sakot.

Pääkuvan videolla kuvaa Serena Williamsin purkauksesta.

Serena Williamsin ja Naomi Osakan ottelu tenniksen Yhdysvaltain avoimissa jäi mieleen etenkin yhdysvaltalaisen tunteidenpurkauksesta. Williams muun muassa syytti tuomari Carlos Ramosia varkaaksi.

Turnauksen tuomaristo antoi Williamsille sunnuntaina sakot kolmesta rikkeestä. Pelaaja sai noin 8600 euron sakot kielenkäytöstään, 3400 euroa valmentamisesta varoittamisesta ja noin 2500 euroa mailansa rikkomisesta.

Sääntöjen mukaan loukkaavasta kielenkäytöstä voi saada jopa 17 000 euron sakon. Williamsin sakko johtuu tuomarin haukkumisesta varkaaksi.

Kokonaissumma on huimat 17 000 dollaria eli yli 14 000 euroa. Sakot vähennetään Williamsin 1,5 miljoonan euron voittosummasta.

Williamsin purkaus sai alkunsa, kun tuomari Ramos antoi yhdysvaltalaispelaajalle varoituksen sääntöjä rikkovasta kentän ulkopuolisesta valmennuksesta. Williamsin valmentaja näytti peukkua, minkä tuomari tulkitsi valmentamiseksi. Williams ei kuitenkaan sulattanut tuomiota.

Williams jäi pian ihmettelemään, miksi hän ei saanut seuraavasta tilanteeesta pistettä. Syy oli Ramosin oli antama varoitus.

– En ole koskaan huijannut elämäni aikana! Minulla on tytär ja näytän hänelle oikeaa esimerkkiä. Sinä olet minulle velkaa anteeksipyynnön. Sinä et tule olemaan yhdelläkään minun kentällä loppuelämäsi aikana. Sinä valehtelet, Williams purkasi.

Yhdysvaltalaispelaaja syytti Ramosia valehtelijaksi ja rikkoi mailansa. Williams sai tilanteesta pelirangaistuksen ja syytti lehdistötilaisuudessa tuomaria seksismistä.

Itse ottelu päättyi Osakan 6-2, 6-4 -voittoon.

Lue myös:

    Uusimmat